Prijava
   

Nindža kornjače

Klasična grupa bliskih prijatelja koji se vode idejnim rečenjima tima ''Lošije danas za bolje sutra'' i ''Danas mogu da se zezam, a za sutra stvarno ne znam''.
Naravno, ne mora ih biti četvorica da bi bili kornjače, potrebno je samo da se u toj ekipi ističu sva četiri karaktera naših zelenih heroja iz detinjstva.

Donatelo je lik koji uvek ima neke fiks ideje kako da otme nešto za manje pare ili ode za Tursku na more auto-stopom. Katalizator i osnivač onih najboljih timskih ideja. Vrlo verovatno zaludjen kompom i netom odakle ih i skuplja, bez toga ništa ne prolazi.

Rafaelo bi bio lik koji možda malo pika teretanu ili drnda
zgibove kući na kajsiji, malko grubljeg, sarkastičnog karaktera. Sve kod njega može, samo nemoj da mu se brecaš, biće
po pički. Ali ipak je za ekipu uvek tu.

Mikelandjelo je najmladji član ekipe. Ne mora po godinama biti, ali po psihi definitivno jeste, jebiga. Njemu je do zabave i samo do toga. Da bi mu ugurao neku mudru u vuglu, potrebno je da ga zvizneš nun-čakama po glavi da bi slušao. Sve mu je smešno i sve hoće da proba, mada je u duši dobar k'o 'lebac.

Leonardo drži sve te pacijente na okupu. I sam je pacijent, ali ipak je on organizator svega i na neki način vodja, jer je možda jednom u srednjoj prebio siledžiju ili rekao razrednom da je pička, pa je zaradio rispekt koji se iz dana u dan podiže, bez da iko ikad posumnja u validnost istog.
------------------------------------------

(2114 godina, hologramski koncert Elis In Čejnz iz Majamija '91, došli oldtajmeri i lejmeri koji slušaju neku muziku čiji su muzičari uginuli pre više od 100 godina da zapale sveću za Lejna i deru se na Čovek u kutiji.)

(Kornjače nemaju karte, ali bi voleli da udju i poslušaju malo. Nema se kinte za karte, mada su ionako rasprodate.)

Rafaelo: Koji kurac bre! Daj bre puštajte nas unutra, nismo džaba poslednje rubalje dali za teleport do ovog sranja, alo bre! E!
Čuvar: Odjebi sine, ne'š mi uć' vamo bez karte.
Donatelo: Pusti ga.. Imam ja ideju.. Dodjite vamo.

(skupili se svi na gomilu u uličici iza)

Donatelo: Skinuo sam skicu objekta, upao u mejnfrejm pa dobio sve puteve čuvara i raspored smena, imam sve gde je koja kamera postavljena i kada se rotira pod drugim uglom, tako da kontam da neće biti neki problem da sve to savladamo.
Mikelandjelo: Haha prejako, može! Ja ću prvi, da zajebavam lasere!
Leonardo: Meni se ovo ne svidja.. Mnogo mi je rizično. Mogli bi baš da najebemo ako nas navataju.. Imaš li neki alternativni plan?
Donatelo: Pa ono, vamo je iza pokidana ograda i odma se ulazi u hodnik pred vrata dvorane..
Rafaelo: Puši kurac, mog'o s' odma reć'.

Komentari

Ахахха држи све пацијенте на окупу. :D +

Ovo sam neđe htio da definišem ali mi se nikada nije dalo.
+čina

ovo je ludački :)))
+++

Hehehe dobra ideja i odlična razrada. Bravo Čavo +++