Prijava
 1.    

  Nindža kornjače

  Crtana serija koja je istovremeno i svojevrsan psiho test, tačan u 99% slučajeva.

  Osoba koja je bila Leonardo: Ovan predvodnik, onaj koji uživa da bude glavni. Njegova reč je prva i poslednja. Voli sve da obavlja oštro, brzo. Nije lezilebović, štaviše.

  Osoba koja je bila Mikelandjelo: Sprdadžija. Lezilebović. Boli ga kurac za sve. Njegove jedine potrebe su da jede, pije, spava i smeje se. Ako nema čemu, smejaće se svojim fazonima. Niko ne garantuje da će njegovi fazoni i drugima biti smešni.

  Donatelo: Težak mudoser. Uvek mora da ispadne najpametniji i da pametuje. Mnogo. Najverovatnije budući ETF-ovac.

  Rafaelo: Ko je koji kurac hteo da bude Rafaelo?

 2.    

  Nindža kornjače

  Tip ljudi koji navuku čarape pa onda obuju japanke.

 3.    

  Nindža kornjače

  Crtani film zahvaljujući kom klinci u školi pamte glavne predstavnike iz doba renesanse.

 4.    

  nindža kornjače

  Bili su gotivni kad sam bio klinac. Sad su se navukli na pajdo pa nemaju zenice i izgledaju besno.

 5.    

  nindža kornjače

  Mladi mutanti...Najgenijalnije sinhronizovani crtać kod nas.
  Preveo : Goran Kričković, Text interpretirali: Ljubiša Bačić, Nada Blam, Vladimir Djuza Stoiljković i Nikola Simić; Magnetoskop: Predrag Jeremić; Ton majstor: Miodrag Ž. Vučković; Realizacija: Slavko Tatić

 6.    

  Nindza kornjače

  Velike Srbende i Srpski nacionalisti.

  Stalno pokazuju tri prsta.

 7.    

  nindža kornjače

  Dobroćudni mutanti koji non-stop jedu ogromne količine pice.Niko se ne zapita odakle njima pare za tolike pice.A ne kradu?!

 8.    

  Nindža Kornjače

  Na njima smo naučili da čak i ako smrdiš na kanalizaciju, stavljaš razno đubre na svoju hranu (vrlo često picu) i voliš da radiš nindža stvari sa povezom koji svakoga drugog plaše, ti ipak uspeš da završiš sa ribom kao što je Ejpril...

 9.    

  nindža kornjače

  To su oni panduri sto su po celom gradu kada je neka utakmica...

 10.    

  Nindža kornjače

  Jedan od najboljih crtanih serija iz devedesetih. Mada kao i uvijek sve što je valjalo moralo se usrati kad tad (pogledajte današnje kornjače). Da se vratimo na stare kronjačetine. Pored toga što su bili omiljeni crtać bili su klincima omiljena igra. U zavisnosti kakav je ko imao "položaj" u ulici određivalo se ko će biti koji junak.
  Leonardo - je uvijek bio glavna faca u ulici, najsposobniji, niko se nije smio kačiti sa njim iako nije bio najjači. Trebe su se ložile na njega, uvijek je on bio "kapiten" u svim mogućim igrama, nikad nije žmurio (uvjek ga zadnjeg nađu), nikad nije bio golman, u riziku niko njega nije htio napadati itd. Usto bio je buržuj pa je jedini on mogao priuštiti sebi dve mačurine.
  Mikelanđelo - je bio najbolji half od Leonarda, najveći zajebant, nikoga nije poštovao (osim Leonarda naravno), jednostavno bolio ga je kurac za sve. Uvijek je bio u sjeni svog alfa drugara. Kad je Leonardu bio zabranjen izlazak on je ostajao u kući jer bez njega je bio niko i ništa.
  Rafaelo - on je bio nesrazmjerno veliko djete, bio je jači i od 5 godina starijih likova u ulici, ali bio je veoma povučen i vjerna sluga Leu kralju uličnog univerzuma. Najkorisniji je bio kad je družina išla napadati Sjekača, Kranga, Bibopa, Rokstedija i one nebitne nindže iz susjedne ulice.
  Donatelo - u ovom slučaju je bio najnepotrebniji lik u družini. Nije bio najpametniji kako crtać kaže, bio je tu samo zbog toga što je živio u kući lijevo od Mikela, jer su njihove majke najbolje prijateljice, pa je Mikel po naređenju više sile morao da ubaci uljeza u družinu nakon višečasovnog pregovaranja sa ostalim jaranima.
  Sjekač - je živio u kući desno od Mikela. Njih dvojica su prije bili najbolji halfovi, on je trebao biti Donatelo i bio je spreman trpiti svakojaka strana od Lea buržujčine, ali međutim zbog gore navedene situacije nije mogao biti primljen u ligu izuzetnih džentlmena. Užasnut tom činjenicom pridružio se negativcima iz pomenute ulice i zajedno sa Krangom spremao užasnu osvetu.

 11.    

  Nindža kornjače

  Klasična grupa bliskih prijatelja koji se vode idejnim rečenjima tima ''Lošije danas za bolje sutra'' i ''Danas mogu da se zezam, a za sutra stvarno ne znam''.
  Naravno, ne mora ih biti četvorica da bi bili kornjače, potrebno je samo da se u toj ekipi ističu sva četiri karaktera naših zelenih heroja iz detinjstva.

  Donatelo je lik koji uvek ima neke fiks ideje kako da otme nešto za manje pare ili ode za Tursku na more auto-stopom. Katalizator i osnivač onih najboljih timskih ideja. Vrlo verovatno zaludjen kompom i netom odakle ih i skuplja, bez toga ništa ne prolazi.

  Rafaelo bi bio lik koji možda malo pika teretanu ili drnda
  zgibove kući na kajsiji, malko grubljeg, sarkastičnog karaktera. Sve kod njega može, samo nemoj da mu se brecaš, biće
  po pički. Ali ipak je za ekipu uvek tu.

  Mikelandjelo je najmladji član ekipe. Ne mora po godinama biti, ali po psihi definitivno jeste, jebiga. Njemu je do zabave i samo do toga. Da bi mu ugurao neku mudru u vuglu, potrebno je da ga zvizneš nun-čakama po glavi da bi slušao. Sve mu je smešno i sve hoće da proba, mada je u duši dobar k'o 'lebac.

  Leonardo drži sve te pacijente na okupu. I sam je pacijent, ali ipak je on organizator svega i na neki način vodja, jer je možda jednom u srednjoj prebio siledžiju ili rekao razrednom da je pička, pa je zaradio rispekt koji se iz dana u dan podiže, bez da iko ikad posumnja u validnost istog.
  ------------------------------------------

  (2114 godina, hologramski koncert Elis In Čejnz iz Majamija '91, došli oldtajmeri i lejmeri koji slušaju neku muziku čiji su muzičari uginuli pre više od 100 godina da zapale sveću za Lejna i deru se na Čovek u kutiji.)

  (Kornjače nemaju karte, ali bi voleli da udju i poslušaju malo. Nema se kinte za karte, mada su ionako rasprodate.)

  Rafaelo: Koji kurac bre! Daj bre puštajte nas unutra, nismo džaba poslednje rubalje dali za teleport do ovog sranja, alo bre! E!
  Čuvar: Odjebi sine, ne'š mi uć' vamo bez karte.
  Donatelo: Pusti ga.. Imam ja ideju.. Dodjite vamo.

  (skupili se svi na gomilu u uličici iza)

  Donatelo: Skinuo sam skicu objekta, upao u mejnfrejm pa dobio sve puteve čuvara i raspored smena, imam sve gde je koja kamera postavljena i kada se rotira pod drugim uglom, tako da kontam da neće biti neki problem da sve to savladamo.
  Mikelandjelo: Haha prejako, može! Ja ću prvi, da zajebavam lasere!
  Leonardo: Meni se ovo ne svidja.. Mnogo mi je rizično. Mogli bi baš da najebemo ako nas navataju.. Imaš li neki alternativni plan?
  Donatelo: Pa ono, vamo je iza pokidana ograda i odma se ulazi u hodnik pred vrata dvorane..
  Rafaelo: Puši kurac, mog'o s' odma reć'.

 12.    

  Nindža kornjače

  Pripadnici žandarmerije koji najčešće obezbeđuju utakmice i koncerte, zbog svog zaštitnog oklopa su dobili naziv nindža kornjače jer neverovatno potsećaju na njih.

  "Danas na tekmi je bilo malo više nindža kornjača nego obično."

 13.    

  Nindža kornjače

  Popularna crtana serija koja je nastala 1987. godine a koja živi i dan danas dokazuje da su kornjače zapravo Srbi. Ne samo zbog pokazivanje tri prsta nego i zbog mnogih drugih stvari. Nigde ne rade, žive u govnima, a uvek se nađe neki dinar za picu, za neku drugu hranu i za piće. Amerikanci pokušavaju da ih unište isto kao i nas. Koristili su 3G mrežu još davno, a naravno samo naš um može da izmisli nešto tako. Kao pravi momci sa Balkana nisu birali ni mesto, a ni vreme makljaže sa protivnicima. Kombi naravno nisu kupili već ga maznuli od Bakstera Stokmana i prepravili brojeve motora i limariju kao što naši rade sa autima koje doteraju iz Nemačke. Ne plaćaju porez, oskudno su odeveni i očekuju da ih izdržava ili bar da im pomaže samo jedna riba, Ejpril.
  I goli i bosi, kao cigančići iz Jagodine. Na početku serijala brinu da se ne podave u vodi, a kornjače. Kao i većina Srba nisu svesni svojih sposobnosti i mogućnosti.
  Žive sa ocem Splinterom kao što i većina Srba živi sa roditeljima, a on jadan zbog njih nema ni za gaće i šeta u istoj odeći sve vreme.

 14.    

  nindža kornjače

  Hiperbića. U duhu hipermarketinga, kapitalizma i ostalih izama, pokušali su da naprave nastavak. Natukli ih steroidima. Naravno, taj nastavak nikada nije dostigao original, ni izdaleka.

  Keve ti, taj od slikara zna samo Nindža kornjače!

 15.    

  nindža kornjače

  Jedna od domaćih životinja koje navodi onaj Ciga iz klipa.

  Ajkula, mjau-mjau, nindža kornjača, delfin...

 16.    

  nindža kornjače

  Kultna serija tokom devedesetih prikazivana nedeljom na RTB(ili ti sad RTS-u)Naucila nas je dosta o zivotu i mehanici.

  Musterija:Majstore kad ce kola biti gotova?
  Majstor:Zao mi je gospodine nema im spasa,sklombucna curi kod ispravljaca.
  Musterija:???!!!

 17.    

  Nindza Kornjace

  Jedini koji su narucivali picu i za vreme sankcija.

 18.    

  Nindža kornjače

  Jedini super heroji koji nose maske da bi ih prepoznali.

 19.    

  nindža kornjače

  Njima bi se svaki zabar obradovao.

 20.    

  Nindža Kornjače

  Kraljevi kanalizacije