Prijava
   

Nindža kornjače

Popularna crtana serija koja je nastala 1987. godine a koja živi i dan danas dokazuje da su kornjače zapravo Srbi. Ne samo zbog pokazivanje tri prsta nego i zbog mnogih drugih stvari. Nigde ne rade, žive u govnima, a uvek se nađe neki dinar za picu, za neku drugu hranu i za piće. Amerikanci pokušavaju da ih unište isto kao i nas. Koristili su 3G mrežu još davno, a naravno samo naš um može da izmisli nešto tako. Kao pravi momci sa Balkana nisu birali ni mesto, a ni vreme makljaže sa protivnicima. Kombi naravno nisu kupili već ga maznuli od Bakstera Stokmana i prepravili brojeve motora i limariju kao što naši rade sa autima koje doteraju iz Nemačke. Ne plaćaju porez, oskudno su odeveni i očekuju da ih izdržava ili bar da im pomaže samo jedna riba, Ejpril.
I goli i bosi, kao cigančići iz Jagodine. Na početku serijala brinu da se ne podave u vodi, a kornjače. Kao i većina Srba nisu svesni svojih sposobnosti i mogućnosti.
Žive sa ocem Splinterom kao što i većina Srba živi sa roditeljima, a on jadan zbog njih nema ni za gaće i šeta u istoj odeći sve vreme.

Komentari

na pocetku sam mislio da je neki novujaklija uzo i iskopiro neku vikipediju, al eo plusa svetlosnom brzinom :D

Помислих исто што и колега изнад... +++ :)

gde nađe ove jagodinske cigane :)
+++

Ne plaćaju porez, oskudno su odeveni i očekuju da ih izdržava ili bar da im pomaže samo jedna riba, Ejpril.
I goli i bosi, kao cigančići iz Jagodine. Na početku serijala brinu da se ne podave u vodi, a kornjače. Kao i većina Srba nisu svesni svojih sposobnosti i mogućnosti.

Phahahahhahahhaha, ovo je pobedilo!

Ne samo zbog pokazivanje tri prsta nego i zbog mnogih drugih stvari.

lolo

Mogu ti reći da si ovo fino ispoveziv'o.

Naravno pošto im je Splinter kao neki otac, mogao si da ubaciš da kao i većina Srba, još žive kod roditelja :)
+++

Dobar savet uvek poslušam :)