Prijava
 1.    

  Obafemi Martins

  Ortak koji i pored svojih nešto zrelijih godina, juri mlade, perspektivne devojke, pritom lažući za svoje godine. Otkad zna za sebe fetiš su mu bile one oko dvadesete, zašto sad odustajati u triestrećoj , ovaj htedoh reći...dvaesčetvrtoj godini. Depilira noge, grudi (čitaj: miške se podrazumevaju), posećuje bazene gde redovno lovi...Letnji tip. Jedini u društvu nema pivski stomak i ten ''a la Skandinavija''. I pored svega ovoga opet je nekako gotivan lik, jebiga, ipak jebe za razliku od nas ostalih.

  Što se tiče Martinsa, kao i većina njegovih zemljaka iz Nigerije, ni sam ne zna kad se rodio. Jedina krštenica mu je urezana na kamenu, u blizini standardne lokacije za uriniranje abnormalno velikih gnuova. Neki smatraju da je nemoguće da je stariji, a da onako brzo trči (dspi 95 minimum), međutim sve je u treningu, a Obafemi je svakako imao dobre uslove uzevši u obzir divlje životinje koje su zastupljene u njegovoj domovini.
  Osim Martinsa koji je najzvučniji ovakav slučaj, smatra se da su još neki igrači džornuli koju godinu, pre svega Kanu, Džej Džej Okoča, Li Adi...

  PES 06 Martins (ejdž 22)
  PES 08 Martins (ejdž 21)
  PES 10 Martins (ejdž 22)
  _________________________
  - Šta je sa Kojom? Nema ga večeras da cirkamo?
  - Koja Martins? Eno ga izveo neko dete na sladoled, pa će verovatno u bioskop, duplo mlađa od njega...
  - Pa kol'ko ima onda, 12?
  - Ma jok, 17. Vidim ja da se i sa tobom malo sprdao, mora da mu se sviđaš.
  _________________________
  - Ćale, oš mi spučat sandalice?!
  - Ček' bre, sad pravim ogrlicu od mamutovih kljova! Pitaj dedu...
  - Važi. Deda Obafemi, deda Obafemi...