Prijava
 1.    

  PES

  Ekstremno popularna fudbalska simulacija. Idealna za zezanje sa grupom prijatelja, posebno interesantna ako se u drustvu nalazi neki 'zivac'.

  Bole, vise ti ne dam da kod mene igras PES. Briga me sto ti je zabagovala odbrana, ovo je treci dzojped koji si polomio ove nedelje.

 2.    

  PES

  PES ili po streberski "Pro evololution soccer" a po nasem "Pro evolusn soker" Simulacija fudbala na kompu i soniju (Onaj ko pika na kompu ne pika na soniju i obrnuto) a zajednicki neprijatelj im je EA FIFA. Pes nije jos jedna od uzaludnih igrica ona je fenomen i drugi naziv za Subotu pr.1 Pes je zamenio nekadasja okupuljanja oko stola sa kartama u ruci i definitivno je zamenio bensedin pr. 2 Pes je usao i u pesme i u film cak postoji i strip o njemu ali nije na Srpskom.

  pr. 1 Ne mogu u Petak, idem negde...Ma ne mogu ni tad, pika se Pes a u Nedelju mi dolazi tetka. Aj od Nedelje jedan dan.

  pr. 2 Pun mi je vise svega aj uzmi neke indijance da Te odvalim sa Barsom.

 3.    

  PES

  Neverovatno zarazna fudbalska simulacija koja je nadmasila i cuvenu FIFU.Za sada najbolja i najrealnija na svetu,ali ipak ponekad ume da slaže i to tako da vas momentalno dovodi do ludila.

  -nabavio sam PES 2008-icu,aj kod mene da pikamo!!!

 4.    

  PES

  Fenomen od igre koji je privukao i ljude koje ne zanima fudbal (poput mene) da igraju, samo da bi pokazali da su bolji od drugih.

  G: Ajmo kod mene da opikamo PESa
  S: E, ae
  B: Bezi bre S idi kuchi, igraj domine

 5.    

  PES

  Ono sto igras kod ortaka dok roditelji misle da si na fakultetu.

  Igras PES zove te keva na mobilni ti brzo smanjis ton(ali bez prekidanja utakmice) i javis se pricajuci tiho: zovi me kasnije na predavanju sam...

 6.    

  PES

  Skraceno izgovoreno 50.

 7.    

  PES

  Fudbalska simulacija,prepuna bug-ova gde ti se odbrana pokocila pa si primio mnogo glup gol,mnogo je ruzan svaki gol koji primis alep koji das i ne razumes sta se ovaj ljuti,polomis dzojstik i kazes "necu ovo govno nikad vise da igram,mnogo je glupo..." a sutra zoves ortaka i kazes "PES,ODMAH,RAZBICU TE..."

 8.    

  PES

  ne da ti da odrasteš!

  Majka : Sine ja sam mislile da je tebe viš prošlo vrijeme igrica,pa mi smiješno..a ti izgleda baš zagrizao..neka si,nema veze nego mi cudno

  ja: ali to nije igrica to je PES

 9.    

  PES

  Glavni izvor lepih emocija ali i nerviranja u PS3 igraonici.

  Tip 1: To breeeee Messi u kopačku te ljubim!!!Brate,mojne da zaboraviš na opkladu ,još jedno pivo mi duguješ!
  Tip 2: Pa kad su golmani retardirani u ovoj 2010-ci!Alo bre vlasnici $#%!# znate kad ću vam dodjem?Juče!Bacam 200 kinti na desetku mesto da igram novi PES ko čovek bre!
  Vidi ovog kraklju nosatog,pa nisu te bezveze oterali u Milan...ofsajd rođače,ofsajd!

 10.    

  PES

  Najveći razlog zbog raskida, obično kad dečko treba da bira između cure i turnira u PES-u sa društvom.

  E izvini, ne možemo danas da izađemo...
  Zašto????
  Dogovorio sam se sa drugovima da igramo PES
  Zbog PES-a ?! Tebi je PES važniji od cure?
  Pa sad....
  More marš u pi*ku materinu

 11.    

  PES

  Pojava koja je napravila i tek će da napravi mnooogo usedelica ! ! !