Prijava
   

Od čega ćete da živite

Partibrejkersko pitanje koje ti sledi, ako još nisi postao čovek, a planiraš da se upustiš u nešto veliko, ili napraviš neku glupost. Nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi.

- Mama, tata, ženim se.
- Protiv koga?
- Pa protiv Maje, pobogu ćale! Pa pet godina smo zajedno.
- Kuku! Pa od čega ćete da živite vas dva večita studenta?
- Troje!
- Kako sad troje? Nećeš valjda dve žene k'o arapi?
- Ma ne, nije to.
- Nego ćeš sa još nekim mužjakom da je deliš? Pa da te se odreknem preko novina...
- Ma dete nam je na putu.
- Pa to dete će po rođenju imati više mozga od vas dvoje, vidim ja.

Komentari

"Лепа ја, леп ти, а шта ћемо за вечеру?"

Kako stvari stoje, dete je babi i dedi na putu.

10 minuta ti slatko...posle ceo život tatko!
Plus ko vrata!

Defka je ok sasvim, primer je pokidao. U odabrane sao zbog toga.

Odaberi je onda, šta si se stis'o? :-D

продуктиван овај децембар ! +

Грофозије се вратио. +

Опа. Неко је пехарован благо брату. Живели!

Види, стварно. Машала.

Ваља, може пљус

Није богоугодан аутор, Роки, шта ти није јасно

E jadnik dobar decko dozvoljava ga zajebavaju tu s idiotska pitanja, bre sta ja da kazem za moji rodjaci sto cuvaju ratnog invalida.Dal treba mozda i njega zajebavaju sto mu je povredjena kicma od gelera granate pa sad mora zivi u kolicima.I jebem tebe ja ovde na kurac sto velicas takve nezrele matorce.

Ozbiljan matorac bi pomogo sinu ako moze da potegne vezu za poso a ne bi ga zajebavao na ovaj nacin ako sin mora da mu se ozeni vec.

Искрено не знам како си успео да окренеш ову дефку на нешто негативно и да ме јебеш још. Ово брате није озбиљан сајт, и не знам зашто би се ико пронашао у овоме или видео да неког вређам или се зезам. Стварно не разумем.

Он да је неки снашо би се ал нема то навикло само да кука и да тражи да му се даје а не уме да засуче рукаве пљуне у дланове па дохвати нешто да ради паразит говно студентско

Duh prošlosti jedeš govna da ti kažem, ja ako hoćeš da ti kažem meni je mnogo lakše da berem maline i da tovarim kamion nego li da se jebavam da čitam neku knjigu od 1000 strane.Svako će kad tad mora da radi pre ili kasnije i ti izgleda nisi osetio kako je to kad se nespava 3 dana za redom, a još uz to si opterećen da li će roditelji da imaju da ti plate stan,troškove i ostale stvari i ako još pa radiš kao student onda si još u gorem položaju nego li ako nigde nestudiraš i radiš.

Јок брате, само сам искрен, а теби делује свака критика ко иронија јер имаш проблем са прихватањем кривице и чињеница. Но океј, незахвално је од себичних и незрелих студената очекивати одговорност.

Што се тиче овог бугарског шиптарчета, теби ћу после поноћи да одговорим како доликује, сад нећу, гори ми Славска свећа за столом.

Nisu ti svi studenti takvi da im pune novčanik s pare do mile volje,da obnavljaju godine i ostalo.Imaš puno i pametnih studenata koji moraju da vode računa o svakom dinaru i svaku godinu da upisuju na budžet.I po čemu su oni tebi sebični i neodgovorni?Meni čak i bolje da radim u neku fabriku nema opterećujem roditelje da plaćaju stan, a isto mogu petkom da izađem a niti moram mozak da zamaram s debele knjige.

Atomski, e si ti neki teжak ritard?

Poslednja rečenicaaa xD

MadamDeficit

Добродошла!