Prijava
 1.    

  Omalovažavanje kurvi

  Nedolično i nepošteno je biti kurva? Nemoralno? Okuej...kada si se ti ugradio Maretu kojeg znaš od osnovne pišljivih dvaes evara za petadru dsa to je bilo gospodski? Sereš. I koji si ti uopšte faktor da određuješ šta je moralno?

  Definicija kurve je da pruža seksualne usluge za novac. Ništa nejasno. Svako zarađuje na svoj način. Kakav je to seks ako ze za njega plati? Ko i svaki drugi, nekad dobar a nekad loš osim što ovaj plaćeni ima više šansi da bude dobar jer ima vrlo malo faktora koji mogu da ga upropaste, skoro pa ni jedan.

  Bar znaš šta plaćaš. Ako platiš diptroat ili čoko moko to ćeš i da dobiješ za razliku od plaćanja konsaltinga ili nekog majstora koji će da posao ofušari, otalja ili uzme četri dnevnice za dan posla. Ona ima svoju robu koju prodaje i ima kupce kojima je prodaje.

  Pitaju se ljudi "kako može da se prodaje?". Ja ih pitam zašto ne bi mogla? Ako ti je bolje idi na splav i pukni 100 evra da samo gledaš u Miu Borisavljević i pokušaje njenih klonova po separeima. Odeš, naplaćaš se pića, cveća, goriva i ostaneš suvog kurca. To je fer? Jeste ako se ložiš na sado mazo, pogotovo mazo. Pa sponzoruše...jel nisu i one u neku ruku kurve? Jesu i zabole ih pička, niko te ne tera da plaćaš.

  Da, niko te ne tera da plaćaš za razliku od tv pretplate na primer. Ili novog poreza na dvorište... Država je bolja od kurve? Lekar koji ti uzima mito? Pandur sa šargarepicom? Džeparoš? Banka? Stanodavci? Funkcioneri lokalne samouprave? Sve su to ista govna koja te oderu ko slepca a za uzvrat dobiješ namig i šeretski osmeh jebača koji te je upravo razvalio i leži zavaljen i puši cigaru.

  Ostaje i pitanje za sve one koji se gnušaju kurvi: na šta ste sve spremni da bi prehranili decu? Ja lično na sve. Nema toga što ne bih uradio osim ako time ne bih ugrozio egzistenciju ili zdravlje nekom drugom, tuđem detetu.

  Kurve su tu, čekaju, uvek dostupne, po uvek istoj ceni, bez ikakvih pitanja, bez nećkanja sa dobrom voljom da zadovolje svoju mušteriju, one su tu zbog nas. Volite, pazite i jebite svoje kurve i neka neko voli vas.

  Definicija pisana za mizantrophu.

  -Desi, burazeru, koja ti je ona riba što sam se mimoišao sa njom u hodniku? Dobra je ko dobar dan!
  -Ma kurva, brate, ne jebavam se više sa klinkama.
  -Ne seri da si zvao kurvu da dođe?!
  -Nisam. Kurva se ne zove da dođe nego da ode.