Prijava
   

Omladina

Nesto najgore sto postoji. Jos ako je u kombinaciji sa "ova danasnja", pa to ne vredi ni po kurca. Tako bar kazu ovi sto vise ne spadaju u tu grupu. Cudna je stvar sto ta "danasnja omladina" ni pre 10 godina nije valjala ni po istog onog kurca pa je opet vecina izrasla u kol'ko-tol'ko normalne ljude. Ovo je i najbolji pokazatelj da je mladost k'o seoska kurva. Dok uzivaju u njoj, svima odgovara. Pocinje da ne valja tek kad dodje red na nekog drugog.

-Ma sta koj' kurac, ta danasnja omladina, to se ne zna casnog krsta. Secam se ja kad sam bio mladji, pa to je bilo druzenja, bilo igranki... Jok k'o sad, prvo puste neku muziku pa mlate glavama k'o bikovi u jaslama. Posle popiju dva piva i smrcu onaj dzoing pa ujutru ne znaju ni da l' su se jebali ni ko je koga jeb'o.

Komentari

Svaka ti čast dala za ovu omladinu...
Kada su od one omladine ispale ovakve dijabole...
Šta će tek ispasti od ove omladine koja još gora od one?
Ova omladina neće imati šta da zasere pošto je ona već zasrala sve.

Bravoooooooooo!!!
"U moje vreme sve je bilo bolje..." - pa naravno da je bilo kad si bio mlad. Sad kakvo god da je vreme sad, tebe pre svega muči starost!

Svi ste u pravu... al' jednom će se valjda preseći pa će se znati ko je pijani majmun a ko pijani budući pošten, zdrav čovek a ko pijani drogirani ludi budući ugledni naučnik i sl.

Jok k'o sad, prvo puste neku muziku pa mlate glavama k'o bikovi u jaslama. Posle popiju dva piva i smrcu onaj dzoing pa ujutru ne znaju ni da l' su se jebali ni ko je koga jeb'o.
:))))))))))

Ove tvoje defke iz 2009, JEBU! +++

Искусно, искусно...

Dobra... znas znanje...

Данашња омладина не пише овакве дефиниције... +

Lepo si primetio ovo. Evo mi već pljujemo klince iako još spadamo u tu omladinu.
+++

Omladina je potpuno isfurana kategorija! Ne bih bio mlad ni da mi plate! Bolje biti star nego pijan! Bolje biti reumatičan nego svirati gitaru! Itd... Ukratko, dobra defka...
+

Антологијска... Од мене плус и кокарда.

Matori, otkino si ga. + *

ЏОИНГ ОИНГ ОИНГ ОИНГ... бокте