Prijava
   

Oplakati

Žargon koji se koristi za dve dijametralno suprotne pojave, ekstreman smeh ili eksplicitno pokazanu tugu.

U prvom slučaju, gromoglasan smeh je često praćen tapšanjem o sto, pljuvanjem sadržaja iz usta u procesu konzumiranja, verbalnog krunisanja osobe koja je izobjašnjavala, bacanja koske i čašćenja pivom. Drugi slučaj najčešće podrazumeva patetiku, narikanje, kukanje na sudbinu, apokaliptične reči i neretko se dešava objašnjavanja poprilične količine alkoholčine.

Oplakati korenski znači pustiti suzu, plakati, ali je evoluiralo i pomnožilo se sa sobom nekoliko puta.

Oplakivanje može da se desi na bilo kom mestu i u bilo koje vreme, ali je zagarantovano da se desi u mračnoj sobi gde duvači gledaju Rik en Morti, na definicijama autora StrajaKG, u kafanama pred zatvaranje kada pevaju Sinana, kada ubiju Zorana i po patrijarškim sahranama.

-Strajo care OPLAKAH na tvoj poster o paradi, jebem ti život koliko je ono glupo, POBEDA JEBENA!

-Ne lupaj mi vrata od auta kretenčino, jebaću ti mater, iseckaću te na sitne delove i poslužiti keru, oplakivaće te familija u zatvorenom kovčegu!

-EKV je precenjen bend i mojne više smaraš, pusti neki Behemot.
-Aaaa, Sotono! Kako možeš to da kažeš, takvi kao ti su ubili Zorana!
-Ajde ajde mrš u kuhinju pa ga tamo oplakuj, treba salata da se nasecka, gladni su ljudi. Ščuo, Kostiću?!

-Kasniš pola sata jebem ti mater bezobraznu, muda mi se zaledila!
-A, tebra, viš da se skupila žgadija i oplakuje Paju, nemaju pametnija posla, ne može jebeno da se prođe kroz grad.

Komentari

Sta je pederu smeta ti pateikarh? Djule pomagaii

Не, само то не, само не зови Ђулета јебено!

Jako prijatnih momenata ima ova defka. +

Samo da pozdravim Gambija, nepravedno palog brata, ne zameri mi za ono prozivanje u vezi Džimija, gotivio sam te fazon otkad sam prvi put došao na vukajliju kao i danas.. ovi sada su baš preterano preterano prejadne glave koje ne kapiraju duh stare vukajlije.. zbog kojih me je sramota što sam ikada blejao na vukajliji.. moj ban je tražilo 6 nekih plačipizda i govnarkoa sa foruma, pustili u pvt kožmi da me rebne.. ona naravno jedva dočekala.. mislim zamisli koliko su to prebedne glave.. ja nisam tražio ban ni kad mi je daun iz čekaone spemovao temu koju sam otvorio za takmičenje.. dovoljna mi satisfakcija da mu kažem da je degenko..pozdrav brate..
Bob Rock