Prijava
   

Osmočasovno radno vreme

Osmočasovno radno vreme je uzrok svega zlog, lošeg, nemoralnog, svih patnji, ludila i bolesti čoveka. Ratovi u svetu se događaju zbog radnog vremena od osam sati, ubistva, krađe, otmice, trgovine organima, loši prevodi na titlovi.com ,devojku nemaš i ako je imaš a vara te to je jer osam časova radiš, Sunčevo štetno zračenje je direktna posledica zbog toliko sati provedenih na poslu, loša žetva kornišona ove godine je još jedna nedaća istog uzročnika. Nastanak zadruge i svih emisija o pevanju sto se emituju vikendom i slične pojave u kosmosu, mogu se povezati kao kazna božia jer je čovek sebi dao za pravo da odredi osmosatno radno vreme.

Komentari

Pa nego, najbolji deo dana i života ti ode u tih 8 sati.

niko ne priča o tome bilo je kao možemo da vam skratimo na 6 sati a i platu uz to da skratimo ma važi

I slabo ko ceni radnike, daju im najosnovnije i ćao.
Nije zdravo osam sati raditi, pogotovo ne u Srbiji.
Kurac bi tako mogli da svi složno ne dođu na posao.

Minus od mene jer mi se čini da je definicija sarkastična, a smartam da je osmočasovno radno vrijeme zaista u najmanju ruku upitna praksa, koju treba kritikovati, ali ozbiljno...
ovako ispada kao sprdnja, kao da se ustvari ljudi prozivaju jer se žale na to radno vrijeme, u fazonu su ljenčuge itd... pa im je za sve krivo radno vrijeme... bar sam ja tako shvatio.

Dakle, osmočasovno radno vrijeme nije dobra stvar, to se slažem, a za definiciju minus.

Sarkastična je ali se čovek setio tog problema.

u pravu je Jova deluje tako dok se čita ,jeste i sarkastična i kritička i preterivačka sve u nekom mom hiru bez neke pripreme smejući se od muke napisano i iz zabave

Barem si se setio te teme.

Može po 8 sati ali 2-3x nedeljno. Ili da svako rasporedi kako mu je volja.
Ovako...mnooogo je.

Како за кога. Велики део свег посла потпуно је непотребан, па и штетан, али било би још горе да се радничка класа препусти улици.