Osoba sa olovkom viška

Козлић 2013-10-11 19:22:07 +0000

Особа на маргини интересовања масе која тражи своје место под Сунцем. Наиме, тражи своју функцију у друштву и гледа како да им буде од користи. Она у сваком тренутку зна шта вама треба, вребајући из мале удаљености да вам се нађе. Зна када вам је одвезана пертла, има ситан новац када треба да вам уситни, а исти може и да вам позајми. На тај начин надокнађује своје недостатке због којих и није саставни део екипе. То су обично недостатак смисла за хумор, неспособност непосредне комуникације, говорне мане, или код женског рода недостатак лепоте.
Екстремнији случајеви имају по две, три или више оловака вишка.
Оваквим особама чините огромну услугу ако им овако нешто потражите, јер је њој смисао живота да вам помогне, а омиљена реч јој је хвала. Заправо, неће ни чекати да јој ви нешто тражите, већ ће се сама понудити. Она неће знати када почињете да је искоришћавате. За њу, биће част да уради све за вас.

- Професор: Па добро човече, како ми то долазиш на тест? Чиме си мислио да пишеш? Ајде нека му да неко...
- ОСОВ: Ево ја ћу да му дам оловку.
- Студент: Хвала.
- ОСОВ: Јел' имаш на чему да пишеш?
- Студент: Немам, имаш ли колега и два листа?
- ОСОВ: Наравно.

...после 5 минута

- ОСОВ: Шшшш, еј, то друго ти је под а, погрешио си и ти и ови твоји што преписују...
- Студент: Е, хвала човече.

... На крају теста

- Студент: Е, хвала ти на помоћи.
- ОСОВ: Е, хтео сам да вас питам нешто. Вечерас је она журка на факсу, а немам с ким да одем. Могу ли са вама?
- Студент: Чекај бре човече, данас сам ти први пут чуо глас, мислио сам да си мутав... (мада би нам добродошао неко да нас пијане спроводи после, ал' дечко је тешка бламажа)

8
23 : 2
  1. E matori mlogo mi se dža ovo, samo si gore x puta upotrebio reč ''ona'' pa ako oćeš malo koriguj to :)

  2. Ево, сад је верујем мало боље...

  3. E a što je fora im'o sam je'nu ovakvu u srednjoj, glas joj ne čuješ, ja mislim da je progovorila tek u drugoj godini srednje al zato 5.00 majke joj ga, a baksuz totalna suprotnost neko lik iz defke, ništa neće ti pozajmi, samo svoju bulju gleda, zato se niko nije ni družio s njom.

  4. Meni ovo malo nepravedan hejt prema dobronamernim ljudima. Naročito poslednja rečenica u zagradi. Zato -

  5. Адвокадо, потпуно разумем шта хоћеш да кажеш, али мени баш то није била намера. Ово сам писао потпуно из личног искуства. Нешто слично ономе што је ники написао, само из основне школе. Имали смо такву цуру, нико је није јебавао 2%, али зато она увек има ту оловку. Мени је ње било жао, али шта да се ради, клинци смо били...

    Још једном, није ми била намера да хејтујем добронамерне људе, већ да опишем како је живот често неправедан према њима. Поздрав!

  6. prijatno sam iznenadjen definicijom. bio sam ubedjen posle naslova da cu da lupim lagani nusmi...
    ali kraj primera ti je nekako... njah
    +

  7. Стварно постоје такви људи. Добре душе, а мало самопоуздања. Тијело ми је ОК, мало примјер шкрипи, али све у свему може проћи. +

  8. Видео сам да људи нису задовољни примером, нисам ни ја, могао сам да дорадим, али доста сам је мењао. Хвала на оценама.

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.