Prijava
   

Pasta za zube

Sredstvo za oralnu higijenu koje izgleda najduže traje kad je pri kraju – od trenutka kad primetite da paste gotovo da nema i kad sebi notirate u glavi „moram sutra da kupim pastu“, pa do trenutka kad tu kupovinu zapravo i realizujete, iz dotične gotovo-za-bacanje tube uspećete da istisnete paste još za deset pranja zuba.

Komentari

trenutno inspirisana nedostatkom iste :)

upravo sam hteo da napišem da već postoji slična def, ali onda videh cceltov link. svaka meni čast na memoriji :D

Једном сам био толико очајан јер је била недеља и ниједна продавница у близини није радила а у кући била само једна истрошена туба у којој је био један кубни нанометар пасте па сам морао да исечем тубу по дужини не би ли покупио тај остатак : )

Зато ја у залихама имам бар двије-три које су одавно при крају. Из једне мора да се посрећи :)
+

Jace osobe uvjek dobiju vise paste u tubi :D

Отвориш маказама па умочиш четкицу!

Bio ja jednom na zimovanju, i sve ono kul ustajem ujutru, istuširam se, iserem se dobro, kad ono, nema vc papira jbt. ja šta ću obrišem prstom i reko da operem ruke, kad kurac! Nema vode! :O Ja obrišem o ćega i reko ajd bar da operem zube ko čovek, kad ono, desi mi se da mi nestane paste u pola pranja, ja šta ću jbg. obučem se trč do prodavnice, a tamo, nećete verovati, pois. Da POPIS jbt! Ja odlučim da odem do obližnjeg sela, iznajmim letećeg jednoroga, i na pola puta ovaj crkne. Sam od sebe, prosto crkne jbt. sreća pa sam imao padobran inače ko yna šta bi bilo. I ja šta ću reko ajde nema veze, idem peške, ionako ima samo 10 km. I idem ja tako, idem, idem....idem........idem i naletim na medveda, velikog, belog, polarnog medveda. Ja se oseko! Skroz! Prestao da dišem....gleda on mene, gledam ja njega...gledamo se tako 5 sekundi (mada meni je to delovalo kao večnost) i kaže on meni "des kreno?" ja mu objasnim sve kako se desilo, svu moju nesreću vamo tamo...gleda me on i kaže " brate ti si lud!" i ode. Ja stojim tako 15 minuta, možda i više, ne znam a ne bih da vas lažem, al ajde, nek bude da je 15 minuta čisto da imamo neki hronološki okvir, i kontam....jbt. ovaj medved je u pravu. Vežem se u košulju i pravac kući onom malom kozijom stazicom preko koje su švabe 43 iznenadili partizane na Marici.

za ovo bih ti dao 200 pluseva da moze

Isti slučaj je i sa mojom kremom od 26 €. Do dna stignem za 5 dana i onda se sa tog dna mažem još mjesec dana!

Istina nesrećna. Još gora varijanta je sa WC papirom. :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/62516
vec 5 dana stiskam ono malo iz tube, i uvek ima :D