Prijava
   

Pendrečenje

Jedina apsolutno besplatna terapija koju možete dobiti kod nas. Zanimljivo da terapija nije pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, već Ministarstva unutrašnjih poslova, tako da dolazi do promena kod osobe pod tretmanom, pre svega unutrašnjih. Rešava se problem šetajućeg bubrega, mada će vam osoblje MUP-a sa velikim i neskrivenim zadovoljstvom izbaciti i pesak i sitan kamen odatle, malo će preoblikovati slezinu i sve što im padne na pamet, i pod ruku.
Ipak, terapija će razviti pre svega sposobnost pevanja, jer su mnogi u toku terapije pevali bolje nego svi finalisti Prvog glasa zajedno. Takođe, dokazano osvežava pamćenje i odatle uspeva da izvadi i najsitnije detalje kojih se mnogi i ne sećaju ili nisu ni svesni da ih znaju čak ni pod hipnozom (postoje tvrdnje da su se neki setili i kada su majku za sisu ugrizli kao bebe, u dan, sat i minut precizno).

- Šefe, gotovo! Odveli smo ga u podrum k'o što ste i rekli, malo ga ispendrečili i sve je priznao! Čak i svoj alat poneo!
- Sunce li vam vaše, pa to je vodoinstalater koga sam zvao zbog cevi koja je pukla! Trebalo da ga odvedete tamo da to popravi, a ne...
- Hehe, izvin'te šefe, navika. E, ali reče i da u četvrtom razredu ukrao čokoladu u prodavnici i da u boksu u porodilištu šutirao bebu do sebe. A ima još i nekih zanimljivih stvari koje je otpevao, pogle'te beleške.
- Hm, ispitajte to onda još detaljnije, ako me razumete...

Komentari

Hehe, dobra inspiracija je naišla, podsjeća na jedna vic, ako me razumeš. +

Odlicna ti je ova, jajo.

Hvala, narode. U primeru sam iskoristio i doradio jednu staru urbanu legendu, priznajem :)

Nema veze, dobra je. Tako sam i ja u jednoj iskoristio tudju izvalu.

Признао је и да је убио Бамбијеву маму:Д +++

Dobra, a mi pendrečenje koristimo kao izraz za pojebati nešto žestoko. +

pendrečenje koristimo kao izraz za pojebati nešto žestoko

Pa, dobro, slično je :)

Može se i definisati, al' meni mrsko. Prepuštam, udri. :)

Ma, neka hvala, ne volim da pišem po narudžbini. A i tvoja je ideja.

Ово знам у овој конотацији. Паде и мени на памет пре неког времена, али ми се учини превише банално за дефинисање, ал' видим да није... :-) +

Ne pravim pitanje, sve što mi je na duši pišem, pa kako bude :)

'Ajde da te oraspoložim pri ovom kam-beku, a i super se uklapa u ovo. Umalo da ti posvetim defku kad sam vid'o zadnji samoban sa tvoje strane :)

valjda neću više, šta znam. nikakav sam karakter :)

- Покажите му цеви у подруму. +