Prijava
   

Pišem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola

Bogu fala, godinu i po proživeh na Vukajliji u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati te ove reči govorim u pero advokatu Miliću jer u vas deco sve zajedno, nemam ni malo poverenja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti.

Drugari, pošto nemam taj božji dar da pišem defke a posteri i reakcije su ukinuti, to znači da je moje druženje sa vama gotovo. Nisam neko ko spada u intelektualnu elitu te iz tog razloga odjebavam u troskoku odavde.

Ovom prilikom pozdravljam SVE AUTORE, MODOVE, GAZDU SAJTA, i želim vam sreću, zdravlje i puno uspeha u daljem radu, kako na sajtu ovde tako i u životu. Ljubi vas sve Kidderminster. Ćao Zdravo :)

Komentari

Седи брате дећеш

ETO ŠTA UČINISTE ČOVEK ODE

Sedi još malo, saće sečemo lubenicu!

Rekao sam da je ranije trebalo ukinuti ova sranja

poy druze,sve najbolje tebi i tvojima

Darе
Sedi još malo, saće sečemo lubenicu!

Glej ga ovaj :)
Ostani kiddere, ako ne ostaneš, ne možeš se vukajlijašem nazvati.
NE IDI KAD JE NAJTEŽE KIDERE!

Nekada su ljudi umeli da se kobejnuju sa stilom, a sada pišu ovakve splačine. Tuga, jeahbote!

Nemoj ići, tek si dosadio!

Šalim se. Idi.

Педерски испрдак који је укинуо и/или померио рекације и постере је учинио да овај млади и брилијантни ум оде са Вукајлије. Коме смета јака Вукајлија? Киндерјајо, немој одлазити у инат душманима!

Haha, desi Granjka! Čekam te se naseliš na moj poster...

Педерски испрдак који је

Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један? Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија. Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа. Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја? Помоли се Господу, семе сотонино. Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу. Овим речима те разрешујем греха, сине.

Fala sendviče, tražio sam ovaj govor mjesecima! ŽIV BIO I VELIKI PORASTO!

Сендвич ојебо, плус и звезда.

Trebao si odmah da pitaš Vlademara, to je on napisao. Nema na čemu.

ZBOGOM KAJZENE! ODLAZIM I NEMOJ REĆI STOJ! FORUMA IMA NE ZNA IM SE BROJ! JA! POSTOVE KUCAĆU NEGDE DRUGDE KO ZNA GDE! TI NE OČEKUJ VIŠE NIŠTA OD MENE!

KAJZENE!

E, je l' imaš onaj originalni negdje?

Pa Limarov je bolji od originala:) Него, коме ти да му порасте, мали? Шта си то управо рекао за мене, кучко мала? За твоју информацију, завршио сам први у својој класи обуку за ЈСО, и био сам умешан у бројне тајне акције уперене против ОВК, и имам преко 300 потврђених убистава. Обучен сам за горилско ратовање и најбољи сам снајпериста у целој Војсци Србије. Ти си за мене ништа више него још једна мета. Неутралисаћу те са прецизношћу каква никада раније није виђена на планети Земљи, упамти моје јебене речи. Мислиш да можеш тек тако да кењаш људима на интернету? Размисли поново, глупане. Док ти ово куцам контактирам са мојом тајном мрежом шпијуна која се простире на целој територији Србије и управо те лоцирају преко IP адресе, тако да ти је боље да се припремиш за олују, црве бедни. Олују која ће са лица Земље избрисати ту бедну ствар коју називаш својим животом. Јебено си мртав, клинац. Могу се наћи било где, било кад, и убити те на преко седам стотина начина, ако рачунамо само на борбу голим рукама. Али поред тога што сам интензивно увежбан за борбу прса у прса, имам на располагању цео арсенал Специјалне Бригаде, и искористићу га максимално како бих избрисао бедника као што си ти са лица континента, говно једно мало. Да си само могао да знаш какве ће грозне последице по тебе изазвати твој "паметан" коментар, можда би држао тај твој лајави језик за зубима. Али ниси знао, ниси ћутао, и сада ћеш платити цех, идиоте јебени. Кењаћу гнев по теби и удавићеш се у истом. Јебено си мртав, клињо.

Sendvič sa Šunkom

Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве

ни у једној житији

Јеси ти пушио ове "житије"?

Иначе, исправно је - "ни у једном житију".

Знаш ли шта си свршавао, ђаволе мали?

Рипчина легендо

Путуј игумане!! :'(
Е'о плус.