Prijava
 1.    

  Plačipička

  Izraz koji se koristi za ženu koja se lako napali i tako brzo ovlaži, da posle par sekundi poljupca njoj već lagano kreću suze niz butine.

  - Jebote, moram da cimam devojku za sve živo po pola godine, dok je najzad ne nagovorim na nešto malo gotivnije. Poludeo sam više. Za blajv sam je cimao godinu dana.
  - Nemam pojma brate, moja je plačipička. Samo je poljubim i radimo šta god nam padne na pamet. A pada svašta hvala Bogu.

 2.    

  Plačipička

  Cura koja oplakuje svoju izgubljenu nevinost.

  - Džaba plačeš mala, sama si mi dala!

 3.    

  plačipička

  1.Ulični naziv za osobe koje preterano plaču zbog idiotskih stvari.Najpoznatiji primer:Suzana Mancic.
  2.Termin koji se koristi u dečijoj psihologiji prilikom odvajanja deteta od igračke ili slatkiša.

  Koja si TI plačipička?!

 4.    

  Plačipička

  Stimulisan, ovlažen, ženski polni organ.

 5.    

  Plačipička

  Lik koji toliko dugo nije imao sex da plače od sreće kad vidi pičku.

 6.    
 7.    

  Plačipička

  Dvostruko značenje reči, koristi se kao drugi naziv za menstruaciju i za emotivno nestabilnog muškaraca.

 8.    

  Plačipička

  Bide.

 9.    

  Placipicka

  osoba muškog pola izrazitog libida koja na silu ispoljava emocije i glumi neku lažnu osjećajnost s ciljem da djevojku pred kojom se vrši čitava predstava odvuče u krevet.

  Stanislav:Deso nemas pojma kako sam los dan imao,u skoli me pretukla Milica a kod kuće opet ćale imao loš dan,pa se istresao na meni :((
  Kmee,Kmee!!!
  Desa:a jaadni moj Stanislave,evo jel mogu ja nesto da uradim da ti popravim raspoloženje ?
  Dalji sled priče znate...

 10.    

  Plačipička

  Osoba muškog pola čija patetičnost prelaze sve mere. Jednostavno, kad tu osobu vidite imate želju da je pretučete kao navijač dukatliju na paradi ponosa.
  Nije uvek uočljiva iz prve. Čak naprotiv, kada je tek upznate može vam se činiti da je dotični lep primerak mužijaka. Ali kurac! Neznatna količina alkohola (ponekad ni to nije potrebno) i slučajno pominjanje neke malo emotivnije teme će da vam pokaže s kim imate posla.

  Istinit primer

  Sedimo moja drugarica, njen prijatelj kojeg ja vidim po prvi put i ja u nekom polupraznom kafiću.
  Drugarica: Čujem da dugo nisi imao devojku.
  Prijatelj: Ma duga je to priča. Imao sam jednu drugaricu. Bili smo strašno bliski. Družili smo se skoro dve godine, od 7 dana mi smo barem 5 bili skupa. Uvek smo pričali jedno drugome sve i sa njom sam naučio mnogo stvari o sebi i devojkama. A i ona je od mene. Kakva je to devojka, luda, neverovatna, razumela me je bolje nego iko...
  D(prekida ga): Kako se zove?
  P: Slađana Mihajlović.
  D: Ne znam je.
  Ja: Ni ja.
  P: Kad bi nas sreli na ulici, mislili su da smo skupa. I naši prijatelji su mislili da smo par. Slađana i Nemanja. Nerazdvojni. Na početku sam bio zaljubljen u nju i hteo sam da pokušamo, ali nekako to ne bi bilo to. Volim je neverovatno, kao sestru. Jako je lepa i zgodna (vadi telefon, pokazuje sliku). Bio sam uz nju kad je bila povređivana. Grlio je kad je plakala, sedela mi je u krilu, bilo je tu i vatanja, samo ne ljubljenja. Imala je problema sa roditeljima, njeni su strašno strogi uvek bili, lagala im je često kuda ide i ja sam je izvlačio. Njeni mene vole pravo i veruju mi...

  Ja malo tu odlutam, konobar je na TV-u promenio kanal na Discovery Channel i bila je ona emisija 'Kako se pravi'. Nakon nekoliko minuta shvatim da on još uvek priča o njoj.

  P: Samo sam jednom izašao sa njom i njenim dečkom. Osećao sam kao da mi nije mesto tu, kao treći kotač, bilo je čudno. Sedeo sam dvadeset minuta sa njima i onda sam otišao. Dečko je normalan i voli je, što je najbitnije. Samo smo se nekako odaljili otkako je s njim, nikad se ne seti da me nazove, uvek ja nju. Javila mi se na Fejsbuk pre dve sedmice, pita kad čemo na kafu, nismo se videli dugo. Ali znam da ništa od toga neće biti...
  Ja: Što si plačipička, decxko ?
  D i P: ...

 11.    

  plačipička

  Osoba koja plače ko pička kad se trpa

 12.    

  plačipička

  1. kukavica i cmizdravac
  2. vaginalni sekret-belo pranje

 13.    

  plačipička

  Pička koja plače.