Prijava
   

Pobednik

U slengu, čovek koji je toliko nezainteresovan za nešto, da gotovo svaki moguć kazneni metod njega ne zanima. Bukvalno mu ne možeš ništa šta god da probaš. Međutim, kao što je i dokazano u filmu "Kum", svako ima ono nešto što im je drago (primer 1). Stoga je pravi Pobednik, onaj kojemu zaista NIKO i NIŠTA ne može naškoditi, nešto što je gotovo mitsko, i stoga se vredi diviti za sada najbližoj viziji istoga (primer 2).

1. -Šta možete Vi, Žabari, meni? Nemam roda, a ni poroda. Imam toliko para da mi NE TREBATE! A mrtav Vam ne vredim. Inače, ovo je moj jedinstveni konj.
(sutra se budi sa glavom od konja na jastuku)
2. Kip Pobednika, simbol Beograda. On je zaista pobedio. Po ceo dan visi u centru grada, gleda na Ušće. Šta god da se desi, njega baš zabole. Ne možemo reći da mu puca kurac, jer je uštrojen, tako da mu je već pukao kurac unapred za sve što mu smišljaš da mu naškodiš.
A ionako mu nije bilo do seksa. Ona kurva Slobodanka, otkako se preselila iz Pariza u Njujork, zaista živi predaleko. Ko će da se jebe da pliva svaki vikend preko Atlantika i nazad zarad malo pičke.
Političari? Huligani? Pederi? Komunisti? Rat? Socijalisti? Demokrate? Sve ih je prošao.
Doduše, malo mu je falilo da izgubi od Isusa u Riu u njihovom takmičenju "Ko će pre da se nasmeje?" onog dana kad je onaj mali debeli sa plavom kapicom opisivao Kalemegdan nekoj stranoj delegaciji.
I zaista, posebno danas, svi bismo voleli, da kao njega, i nas mnogo manje dotiču neke stvari, i da malo više budemo pobednici.