Prijava
   

Ponovno igranje lego kockicama

Najznacajnija prednost ocinstva.

Komentari

bogami i majčinstva ;D

Ovo mi se sviđa :)

Jedna u nizu "njah" (slabo kvalitetnih) definicija. Neki ce reci i "jos jedno sranje od definicije dana", ali ako nista drugo bar je simpaticna i pozitivna. +
P.S. Zar je bilo tako tesko staviti tacku na kraj recenice? :)

Sta fali definiciji?Bas je dobra i sluzi svrsi.Da nasmeje i raznezi coveka.

Nemoj se uvrijediti, ali upratio sam (slucajno kad naletim) masu tvojih komentara i plaho zakljucio da ti se svako govno svidja maksimalno. Uostalom, moj zakljucak u vezi ove definicije u proslom komentaru je bio da je sasvim ok.

Mene je lako usreciti i zadovoljiti a u ostalom da definicija prosecna ili "njah" kako ti kazez nebi imala 190 + pre nego sto je postala definicija dana.

To sto ima 190 + je iz razloga sto je masa djecurlije najurilo s fejsbuka. Ovde proliv moze, "bez po kurca", imati i 500 + sa ovakvim glasacima. Nekad je fantasticna definicija pobjedjivala sa 70 +.
A to sto se lako usrecis za svaku je pohvalu, zaista. Nisam ni imao direktnu namjeru da te uvrijedim. (Mimo svega, nemam namjeru da se prepisujem dalje s tobom. Glupo mi je popit' ban zbog spema. :) Ziv bio.)

Hehe ma oke je matori ;)

Samo ispravi naslov, Ponovno igranje lego kockicama, ovo SA nije gramatički ispravno +++

Gramaticki mu nista i ne fali... Sada, sintaskicki posmatrano, kao i morfofonoloski, nema smisla jer se u slucaju predmeta ne koristi sa, tj. ovde znaci da se on igra sa kockama i one sa njim... ;)

Pa, svako je dete duboko u sebi, i kad se igra (sa) kockiama, i kad gresi pa npr. ne stavi tacku na kraj recenice:) Ovo mi je prva def. koja je postala def. dana, pa nek ostane takva kakva je. Hvala na glasovima i komentarima!

Ali kad dođeš u fazu http://vukajlija.com/sitne-igracke/110702 videćeš da te tamo čekamo mi što smo slično razmišljali ranije. Čestitam ti prvu defku dana i, sa zakašnjenjem, dajem i moj skromni plus. :)

@Facafaca
"P.S. Zar je bilo tako tesko staviti tacku na kraj recenice? :)"
U ovoj definiciji nema ni jedne prave rečenice. :p

Генијално. + од мене.

Evo plus i od mene, mada je Facafaca suštinski u pravu... Nego, ajde moderatori radite malo svoj pos'o, nije vaše samo da skidate defke i da banujete autore: izbacite iz naslova "sa" i turite tačku na kraj rečenice, upismenite malo defku sa naslovne strane, da se ne brukamo pred svetom, ovaj sajt posećuje mnogo ljudi.

sintaskicki posmatrano, kao i morfofonoloski

Zvuci zajebano! Da li ce se svijet spasti poslije toga, il' smo svi najebali, gospodine Telebak?

sintaskicki posmatrano, kao i morfofonoloski

Ne da mi se guglati šta to zapravo znači, tako da ću se samo složiti. Zašto da samo on ispadne pametan.

hvala ti za ideju druze! + lego kocke zasluzuju jos definicija

trenutno na duplu ali čim napuni 6 godina :)

ljudi, zašto ste opterećeni plusevima? ko je koliko dobio i zašto... bezveze vam je to, izvinjavam se autoru zbog offtopica.

Skoro kupio i stoji to.
Mada i NG paketi su zakon :D