Prijava
   

Prodavacica

Svi znate sigurno uvek spremnu prodavacicu kada hocete da kupite neku stvar, i naravno nema vas broj nego sve nesto okolo... i onda ona pocinje da vam prodaje muda za bubrege...

(ja probavam dzemper, i vidno su mi rukavi kratki 3-4 cm...)
JA: svidja mi se, ali ne vredi, mali mi je...
Debela prodavacica: ne,ne,ne to je 100% vuna, nista se ti ne brini, cim ga prvi put operes, to ce se razvuci taman koliko ti treba(vuce mi rukave iz petinih zila...) sta siris rukama da vidis koliki su rukavi, neces tako ici ulicom, skupi ruke! eto vidis, samo jedno pranje!!

situacija 2:

(opet ja u glavnoj ulozi probavam farmerke, koje su mi duze taman toliko da kad padne neka skrnava kisa ili bljuzvagaica, da se one ulopaju od nazad i da izgledam kao prosecno prase pred Bozic)
Ja:simpaticne su skroz, i dzepovi mi se svidjaju, ali ne vredi kad ce mi se ovo vuci po zemlji preko patika.
Debela prodavacica(moze i ona ista, svejedno) : nista se ne brini, to je cist dzins, to ce se skupiti cim ih jednom operes na malo vecoj temperaturi...(to sto ce da puste boju na caletovu belu kosulju pa da me stavi u top, to nikom nista...) Taman toliko kolko ti treba...a i sta si ih spustio na kukove, daj da vidim...jaoj, tako i moj sin isto,isti ste svi danas...mi smo nekad...(dize mi pantalone do nivoa pupka, i ne mari sto tako izgledam kao kad obucem kombinezon za pecanje)
e tako...! vidis kako je sada bolje!! a i ne nose se farmerke na patike, nego cipele da pogle...DOVIDJENJA GOSPODJO!!!

Komentari

"Како ти то стоји, значи екстра" :))) +

Pa uzdravlje da ih pocepas :D