Prijava
   

Pur pena

Pur pena je vrhunski proizvod koji sluzi za montazu vrata i prozora,ali joj to nije najbolja funkcija.Najbolja funkcija pur pene je osveta komsiluku!
Nacina za osvetu ima mali milion,a ja cu pomenuti samo neke..

Svi znaju da auto nece da upali,ako mu zapusite auspuh.Svako ko je to probao da uradi,uverio se da to nije bas tako lako ,zato sto vozila sa jacim motorima,bez problema izbace sve sto ubacite u auspuh.Tu nastupa pur pena,jer kad nju naspricate u zadnji lonac,pa se ona rasiri,jedini nacin da upalite auto je da deo ispunjen penom zamenite.
Odlicno je da bucnom komsiji ,koji se ne obazire na kucni rek,stanete na rep na sledeci nacin:
Uzmete pur penu,i naspricate mu je oko vrata.Ujutru kada se pena bude stvrdnula,kukace ...jer nece moci da izadje iz kuce.
Ima jos jedan zgodan nacin da zajebete komsije seljake koji ostavljaju cipele ispred vrata,a on je da uzmete pur penu i naspricate im u cipele.Verujte mi na rec ,nikada vise ih nece ostaviti ispred vrata!

Ima jos puno nacina za aplikaciju ove cudesne stvari i potrebna vam je samo masta!

Komentari

Lele ovaj vas navodi na zlo.Dabogda ruke pogoreo na tu pur penu.Ako znas neku jednostavnu mucku za neku razornu Bombu imas moju paznju.Za anarhisticke teznje imas plus . Ali ako klinci iz kraja napune tvoj auto lupaces sam sebi minuse.

ko je za to da si ti talentovano glup? :)

Nije to loše... ali.... Šta ako se čoveku porađa žena ili ima hitan slučaj da spasi dete, pa mora da upali auto? Šta ako mu izbije ne žurci požar i mora da hitno izađe iz stana? Za cipele već može :D

Sta ako asteroid udari u zemlju i sve nas pobije?
U mom selu postoji taksi sluzba ,tako da su problemi koje si naveo lako resivi...