Prijava
 1.    

  Raspad sistema

  Totalni kolaps. Propast. Bilo da se radi o nekom poslu, žurci ili psiho-fizičko stanju pojedinca

  Kako bilo na žurci?!

  -Raspad sistema.

 2.    

  Raspad sistema

  Ono što se događa svakom čoveku/životinji posle smrti. Počinje da mu se raspada sistem po sistem.

 3.    

  Raspad sistema

  Trenutci u zivotu kada razmisljas o nekim egsistencionalno vaznim stvarima u zivotu i posle zivota,tripujes se strasno.

  ...danas sam razmisljao kako bi to bilo kada bih ja znao da cu da umrem za nedelju dana i kako bi se odvijala situacija i sve to.Nisam mogao da izbacim iz glave te misli.Toliko sam se udubio u sustinu da sam u jednom trenutku plakao.Zasto?Ne znam.

  ..i kad sam povratio sistem u funkciju,prvo sto mi palo na pamet je "dal da zovem Sanju na gajbu,ili da istrsim onu Milicu sas drugog sto se lozi na mene....

 4.    

  Raspad sistema

  Dobio si otkaz.

  I sam znaš da te to pogodilo i više nego što treba. Zaslužio si, jebi ga. Realno, nisi ni bio neka sekretarica, ali tebe je to izgleda mnogo iznenadilo. Tvoja egzistencija se dovodi u pitanje. Počinješ da sumnjaš u sebe. Da nisi zajebavao malog Mileta na fudbalu u srednjoj, možda ti on i ne bi uručio otkaz. "Kako sam to prevideo?", upitaćeš samoga sebe. "Ko ga šiša? Makar sam mu uzeo dve plate.", rećeš. Dobijaš želju da uradiš nešto što nikada nisi uradio. Izaćeš iz kroz vrata nasmejan, samo da bi na trenutak Miletu dokazao da pare nisu sve na svetu. "Jesu.", potvrdićeš u sebi. Izlaziš kroz vrata pun samopouzdanja. Napolju pada kiša, a nemaš kišobran. Život je nekome majka, a nekome je majka kurva. Sad te boli tukson i za kišu. Neka pada, ko zna zašto je to dobro. Tražiš dobre teze u ovoj teškoj situaciji. "Svaki trenutak, spada u domen slobodnog vremena", osećaš ličnu pobedu. Večeras ćeš pokušati da se odmoriš, a već sutra je novi dan. Stižeš kući. Treba ti društvo. Zoveš ekipu iz srednje škole na piće. Danas je subota. Svi su se poženili ili imaju neku šljaku. Kao i onaj degenerik Mile. Tebe to opasno ljuti. "Tek mi je 30 godina. Treba još da uživam u životu.", tešićeš se. Upadaš u totalnu apatiju. Nemaš volju ni za čim. Očajnički ti treba društvo.

  Gledaš "Zvezde Granda".

 5.    

  Raspad sistema

  Tema na kojoj je većina Srba doktorirala. Počelo je sa raspadom SFRJ, nastavilo se otimanjem Kosova, odlaskom Crne Gore... Trenutno su aktuelne tri nove pokrajine: Vojvodina, okolina Preševa i Raška(koje i mi čak zovemo Sandžak čisto da bi dali još povoda za dalje odvajanje).
  Ukoliko se ovako nastavi naši potomci će moći da predaju na najvećim svetskim univerzitetima o tome kako se od jedne moćne države na brdovitom Balkanu došlo do malog patrljka Beogradskog pašaluka...

  Bilo kako bilo, barem ćemo u sportu uvek biti u vrhu!

 6.    

  Raspad sistema

  Ono što se Srbiji ne može dogoditi, ovde nikakav ozbiljni sistem i ne postoji.

  - E ako ideš da uplatiš Loto, aj uplati i meni. Evo ti...
  - Kakve su ovo šifre, bate?
  - Ima brat sistem: datum rođenja, matura, broj godina provedenih na birou, dužina patke, današnji datum i jedan tajni masonski broj za koji niko ne zna osim Velikog majstora palilulske lože...
  - Uuuu... mora da te usere!

 7.    

  Raspad sistema

  Korozija, zarđalost, prestanak funkcije nekih organa...Obično se dešava prilikom pokušaja neke sportske aktivnosti nakon duže pauze u kojoj su kafane posećivanje više nego spavaća soba, obično dolazi do prekida iste sportske aktivnosti zbog nefunkcionalnosti tela i duha uopšte.

  -Diž se bre, šta ti je, ne igramo ni 15 minuta?!
  -Idi u kurac, rasp'o sam se, poslednji put sam trčao kada sam begao u wc da ne povraćam pred ribama, sredi neku pauzu i infuziju leba ti, umreću.