Prijava
   

Samostalnost

Prilično zajebana stvar. Svi hoće da je imaju, a oni koji su je iskusili nisu sigurni koliko dobra donosi.

Svako ko čuje da živiš sam, gleda te sa nekom dozom divljenja, možda i malo ljubomore. U nekim trenucima ti zavide što nemaš kome da polažeš račune, ostaješ budan do kasno, ustaješ kad ti je volja, ne brineš kada ćeš se vratiti iz grada i u kom stanju, da li će te keva zateći kako peglaš, ili će te ćale čuti kako dolaziš mrtav pijan i isprepadati vikanjem. Uvek preko telefona može da se odglumi neko koliko toliko pristojno stanje. Učiš kad želiš i ne moraš da bespotrebno blejiš nad knjigom samo da bi umirio ukućane.
Slušaće te kako govoriš o tome, i svako od njih će poželeti da se nađe na tvom mestu...
A ti ćeš njima zavideti na serviranom toplom doručku (pravom doručku, sa sve salatom i sirom), na buđenju u sopstvenom krevetu, u sobi sa posterima koji stoje na istom mestu već godinama, opranom i ispeglanom vešu koji miriše na Lenor/Ornel (šta je već tih dana bilo aktuelno na TV-u, pa keva kupila da isproba), na tome što će te bar neko upozoriti da se obučeš dobro "jer se napolju sprema nevreme" (zadnjih šes' puta si se smrz'o kao pizda), i što makar onda kada im nije ni do čega, imaju nekog sa kime mogu da se isvađaju, nekoga kome mogu da zalupe vrata, a da ih taj neko ne pojuri sa papučom u ruci (kao tvoj sveže probuđeni cimer).

Komentari

+, stvarno sam tu na granici, ne znam šts je bolje...

Zasto neko ima potrebu da stavi minus,to je neki genijalac sigirno:)
Od mene + ko vrata!

"...опраном и испегланом вешу који мирише на Ленор..."
Ovde si me kupio :)

hm, zivim sama, ali prosto ne zavidim nikom, jer mi je zadovoljstvo da se cimam oko omeksivaca i tih stvari.. :))zakon je kada zivis sam .

svakako veliki plus, i omiljena.

Meni je ipak najteze bez kevinog dorucka/rucka/vecere... +