Prijava
 1.    

  Samoubistvo

  Na listi besmislenih stvari odmah posle bezalkoholnog piva a na listi pičkastih stvari ubedljivo prva sa 9 praznih mesta ispod sebe pa onda opet samoubistvo pa tek onda ostatak.

  Imaš problem? Dugovi kod zelenaša, kockarski dugovi, ostao si bez mesta prebivališta, odrekla te se familija jer si peder, jure te da te ubiju, ostavio si porodicu bez dinara ili zbog neuzvraćene ljubavi? Pa reši problem, prospi sebi mozak po dormeo dušeku ili skoči sa mosta al na beton. Juče. Problemi se tako ne rešavaju. Čak iako si rešio problem za koji moj si ga rešavao ako te nema? Gde je onaj osećaj kada si se pribrao, skrpio ili zaradio kintu da vratiš pa odeš u kafanu da nazdraviš sebi jer si vojvoda? Gde je osećaj kada juriš za suknjom 2 školske godine a na kraju joj ga uvališ na 10 godina mature pa joj kažeš da je dobila strije, dupe joj dobilo oblik kontur jastuka i da si zamišljao da ume da ga puši? Gde je osećaj miline rešenog problema? Što veći problem to je osećaj bolji kada nestane.

  Ako te je ostavila ili čak nije ni bila tvoja a presudio si sebi samo si potvrdio njeno mišljenje da nisi materijal za nju. Pizda si, koja devojka gotivi pizde? Ima i takvih, kažeš? Pa i ako ima nećeš jebati jer si mrtav konjino! Vi što se ubijate zbog ljubavi ste najgora sorta, vas bih oživeo da mogu samo da vam kažem da ste idioti pa bih vas ubio. Bez da trepnem.

  Ima i "nesebičnih samoubica". Roknu se jer su uvalili porodicu u govna. Bravo. Sada nisu samo u govnima bilo koje vrste nego su ostali i bez člana porodice. Pored takvih "voljenih" ovi drugi im i ne trebaju. Mogao si im i polomiti svima po ruku i nogu, iseći struju da ne moraju da je plaćaju i prijaviti komunalcima da bacaju smeće na divlju deponiju. Kada im se već useravaš u život uradi to do kraja.

  Kakav god da je problem može da se reši. Skupi to malo muda što imaš, radi 2 posla a uveče kao noćni čuvar pa tamo spavaj, idi pobi se ko muškarac sa zelenašem, zovi policiju, idi kod kurve istresi se, oleši se u kafani, uđi u skupštinu ili banku sa bombom, ubi onoga ko ti stvara problem pa izdrži u zatvoru a ne sebe.

  Vi ste sramota za ljudski rod koja nije ni trebala da se rodi. Greška u ljudskom kodu, ionako iskvarenom do maksimuma. Nisam od onih što propagiraju "lepotu življenja i svaki dan je novi dan" ali poštuj život i radi na njemu da bude bolji, ne odbacuj ga. Osim ako nisi smrtno bolestan i padaš u postelju na tuđu grbaču, onda se rokni i spasi nekoga muke, onda si lord ako se ubiješ.

  Kažu razni psiholozi: samoubice su bolesni ljudi, kao takvi su rođeni i samo je pitanje kada će to isplivati na površinu. Gospodo psiholozi, diplome nabijte sebi u dupe-samoubice su pizde koje su tako navikle da idu kroz život i tako su ga i okončali.

  Definicija je pisana za mizantrophy.

  Neću ih udostojiti primerom makar išlo na moju štetu iliti štetu definicije. Eventualno mogu da zalepim virtuelnu šlajmaru iz pete izvučenu. PU!

 2.    

  Samoubistvo

  Jedan od načina da most dobije novo ime.

 3.    

  Samoubistvo

  Trajno resenje prolaznog problema.

 4.    

  Samoubistvo

  Najbollji oblik samokritike.

 5.    

  Samoubistvo

  Čin kojim drugima nanosiš bol tako što sebe oslobađaš bola.

 6.    

  Samoubistvo

  Tvoj način da kažeš Bogu "Ne možeš me otpustiti! Dajem otkaz!"

 7.    

  Samoubistvo

  Samoubistvo je sesti u bilo koji kafić u Grčkoj i kad kelner dođe i ljubazno Vas upita šta biste popili, vi po navici kažete ''Turkiš kofi.''

  U najboljem slučaju će Vas zamoliti da napustite objekat (ako je samo on čuo šta ste rekli). U najgorem slučaju? Paaaaaaaaaaa... Ne znam, pokušajte ako Vam se život skurčio, a slučajno ste u Grčkoj.

 8.    

  Samoubistvo

  Najhrabriji kukavičluk

  Treba da imaš muda da se rokneš

 9.    

  Samoubistvo

  Produženje, a ne skraćenje muka. Olaka igra sa nečim čega tvorci nismo, koja se skupo plaća. Ubistvo je napad na život čoveka, dok je samoubistvo napad na život kao život. Trebalo bi da predstavlja beg, mada je poznato da ptica koja iz svog gnezda pobegne u drugo postaje nepoželjna na obe strane.

 10.    

  Samoubistvo

  Znak velike volje za nečim.

  - Kiseli kupus, za sarmu, ubilo se!

  - Lep dan za šetnju, ubilo se!

 11.    

  Samoubistvo

  Odluka da koristiš bilo koju GSP-ovu atraktivniju liniju u vreme glavne špice.

 12.    

  Samoubistvo

  Potpuni paradoks!!!

  U bogatim zemljama ima ga jako puno,dok u siromasnim,gotovo i da ga nema.....

 13.    

  Samoubistvo

  Jedina stvar koja vam ne može preći u naviku.

 14.    

  Samoubistvo

  Jedini slučaj u kom naša policija pronađe ubicu.

 15.    

  Samoubistvo

  Adam rodi Seta, a Set rodi Enosa, a Enos rodi Kainana, a Kainan rodi Mahalela, a Mahalel rodi Jereda, a Jared rodi Enoha, a Enoh rodi Metuzalema, a Metuzalem rodi Lameka, a Lamek rodi Noja, a Noje rodi Šema, a Šem rodi Arpahšada, a Arpahšad rodi Šelaha, a Šelah rodi Ebera, a Eber rodi Palega, a Paleg rodi Reu, a Reu rodi Nahora, a Nahor rodi Teraha, a Terah rodi Avrama, a Avram rodi Isaka, a Isak rodi Jakova, a Jakov rodi Judu i braću njegovu, a Juda rodi Faresa i Zaru s Tamarom, a Fares rodi Esroma, a Esrom rodi Arama, a Aram rodi Aminadava, a Aminadav rodi Naasona, a Naason rodi Salmona, a Salmon rodi Vooza s Rahavom, a Vooz rodi Ovida s Rutom, a Ovid rodi Jeseja, a Jesej rodi Davida cara, a David car rodi Solomona sa Urijinicom, a Solomon rodi Rovoama, a Rovoam rodi Aviju, a Avija rodi Asu, a Asa rodi Josafata, a Josafat rodi Jorama, a Joram rodi Oziju, a Ozija rodi Joatama, a Joatam rodi Ahaza, a Ahaz rodi Jezekiju, a Jezekija rodi Manasiju, a Manasija rodi Amona, a Amon rodi Josiju, a Josija rodi Jehoniju i braću njegovu, u seobi vavilonskoj, a po seobi vavilonskoj, Jehonija rodi Salatila, a Salatil rodi Zorovavelja, a Zorovavelj rodi Aviuda, a Aviud rodi Eliakima, a Eliakim rodi Azora, a Azor rodi Avakuma, a Avakum rodi Isaka, a Isak rodi Davida, a David ode na sjever i rodi Emanuila, a Emanuil rodi Joakima, a Joakim rodi Iliju, a Ilija rodi Jovana, a Jovan rodi Zaharija, a Zaharije rodi Višeslava, a Višeslav rodi Radoslava, a Radoslav rodi Pristigoja, a Pristigoj rodi Vlastimira, a Vlastimir ode na Balkan i rodi Mutimira, a Mutimir rodi Časlava, a Časlav rodi Vladimira, a Vladimir rodi Pavla, a Pavle rodi Stefana, a Stefan rodi Mihajla, a Mihajlo rodi Uroša, a Uroš rodi Radoslava, a Radoslav rodi Dobroslava, a Dobroslav rodi Marka, a Marko rodi Vukana, a Vukan rodi Konstantina, a Konstatnin rodi Petra, a Petar rodi Vukašina, a Vukašin rodi Dušana, a Dušan rodi Lazara, a Lazar rodi Luku, a Luka rodi Đurađa, a Đurađ rodi Jovana, a Jovan rodi Jeremiju, Jeremija rodi Milutina, a Milutin rodi Miloša, a Miloš rodi Savu, a Savo rodi Rastka, a Rastko rodi Gavrila, a Gavrilo rodi Blagoja, a Blagoje rodi Dmitra, a Dmitar rodi Živadina, a Živadin rodi Krsmana, a Krsman rodi Obrada, a Obrad rodi Panteliju, a Pantelija rodi Radovana, a Radovan rodi Špiru, a Šprio rodi Božu, a Božo rodi Dragana.

  I poslije toliko generacija onda se rodiš ti, i ubiješ se zbog pičke što te je ostavila.

 16.    

  Samoubistvo

  Let na drugi svet.
  Nema čarter letova.
  Svaki polazak je tačno na vreme, kada lični časovnik otkuca žutu minutu.

 17.    

  Samoubistvo

  Za anoreksičnu ribu najkraći put do savršenog tjela.

 18.    

  Samoubistvo

  Čin za koji treba muda, da bi kasnije isp'o pička.

 19.    

  Samoubistvo

  Sam se ubiti, al' tuđim rukama. Nastradati od nekoga zbog svoje loše osobine, a prethodno ste bili upoznati sa posledicama ako se ta ista osobina na vreme ne promeni ka boljem.

  - Ne, nije kriva.
  - Kriva je.
  - Ne, nije!
  - Jeste.
  - Ne.
  - Da!
  - Ne, brate.
  - Kriva je i kraj!
  - Ne, nije.
  - Jeste, e nemoj da si tvrdoglav, izvršićeš samoubistvo. Ubićeš se sam ali mojim rukama ako nastaviš tako, upozoren si na vreme pa ti vidi.
  - Dobro, kriva je.

 20.    

  Samoubistvo

  Deaktivacija naloga u stvarnom životu.