Prijava
   

Slobodan Milošević

Večni alibi političarima za neuspehe koje prave i apsolutni krivac za sve loše stvari koje su nam se dešavale, koje se dešavaju i koje će se dešavati u budućnosti.

Političar 1: Kosovo nismo mi izgubili već ga je prodao Milošević dok je bio na vlasti.

Političar 2: Ne možemo tako brzo da izvučemo zemlju iz krize jer se još uvek osećaju posledica diktatorskog režima Slobodana Miloševića.

Političar 3: Nismo još uvek u EU jer je Milošević uništio sve prijateljske veze sa Zapadnim zemljama.

.

Ja: Jbg, komšija što sam ti pokr'o radnju al' ono.. Sloba je kriv...

Komšija: Aham.. ok onda...

Komentari

nije milosevic kriv mi smo govna.

Dokle više vadjenje na Slobodana Miloševića? Ne kažem da je bio dobar, ali izgleda da je on za sve kriv, da je on sve zamesio pa čak i neke stvari posle smrti!

definicija pravo u centar sto bi rekli :) +

Jedino za sta on NIJE kriv, jeste sto su na vlasti govna. A u stvari, i za to je on kriv. Minus!

Јерихо,ова дефиниција критикује управо такво вађење на њега... Зато плус од мене.

Нисам ја овде бранио и уздизао Милошевића већ пљувао тренутну власт.

pa posledice drazvnickih gresaka se osecaju bar 50 g., ai duze. to je naucna istina, dugo proveravana, tako da ima sloba da trpi pljuvanje jos 40 g. najmanje.

Па,прошло је 30 година од Титове смрти,а многи се још ваде на њега.
Или,што је још драстичније,многи се још увек ваде на краља Александра Карађорђевића,кога називају ,,смрадом који је увео Југославију''.

Pa vidis mi imamo serijske greske u politici takoda se njihov kumulativni efekat oseca vekovima. Nije Sloba jedini grsnik, bilo ih i pre njega i to dosta, a ovi danas su samo malo bolji. Sta da ti kazem. Bog upomoc.

Ма какав Бог,ракету упомоћ и беж на другу планету.

Nije on bio los vlastodrzac, nego jedan Neron kome je jedino bilo stalo do njega samog. Koliko ratova, koliko zrtava, koliki sunovrat moralnih vrednosti. To ova govna nisu prouzrokovala. Stavise, ON JE NAPRAVIO OVA GOVNA. U normalnim uslovima (da njega nikad nismo videli), ova govna nikada ne bi ni isplivala ovoliko visoko.

Ako se dobro secam, ekonomske procene posledica bombardovanja 1999. govorile su da ce nam trebati 20 godina da se vratimo na nivo pre bombardovanja. O ostalim nesrecama dalje nema potrebe ni govoriti.

Слоба је златан у поређењу са овим данашњим назови државницима. У његово смо време били држава а данас смо курчина. Треба ли да образложим?
+