Prijava
   

Slovenac u Beogradu

Prvo su glavačke hteli da pobegnu od "srbskih barbara i tlačitelja", a danas glavačke jurcaju u Beograd na doček Nove Godine.

Neka ih, njihova lova nama "barbarima" dobro dođe. Ionako ne kupujem u Merkatoru već kod komše u radnji.

Komentari

Realno, da su ostali sa nama, sada ne bi bili u Evropi. Kod nas dolazi neki niži stalež da se za siću lepo provede. Tebi pilsPlus. A kinta nam svakako dobro dođe. :)

Zato svu proizvodnju okrecu ka Srbiji,jer su mnogo trazeni u EU xD
A da su ostali s nama usli bi zajedno,a to bi bila vec druga prica,naravno to nikome nije bio plan

@Limpfan Laprdalo
NE okrecu svu proizvodnju ka Srbiji, te price prosipaju neki nasi politicari kojima ta prica odgovara. Jer preko 75% proizvodnje Slovenije ide u drzave EU.
Samo toliko.

@crvendac
Nije tačno ja sam iz Slovenije. Taj isti gore spomenut merkator se okreće prema jugu i piči po bivšoj Jugi pa i dalje. Onda Gorenje Velenje (kilčejo ga mala Bosna), najviše izvozi ili izvaža na prema jugu i u Rusiju. Slovenija je jedina država u Evropi koja više izveze u Rusiju nego što uveze(gasa i nafte). Zbog toga hoće Nemci da crknu ''Kako ovi bednici mogu a mi ne!'' Sada jedna stvar koja donosi novaca Slovenije jesu turisti i to Anglo-Švabski. Tako da sa turistima dobiju oni više para od EU nego od nas ali ovako na čisto bez njih od nas se oni opare.

Za sve koji ne kupuju u Merkatoru. Prvo najpoznatiji direktor Merkatora je Zoran JankoviĆ, koji je rođen u Saraorcima kod Smedereva i izjašnjava se kao Srbin. Danas gradonačelnik Ljubljane i kandidat za premijera. Drugo oko 45% proizvoda Merkatora dovalizi iz SRBIJE. U Sloveniji jedino mesto gde možeš da kupiš eurokrem, smoki(koji je veoma popularan međ' Slovencima), šljivovicu (i to je isto kao smoki), kao i razne druge gluposti. Pa ti gledaj. Inače to kao što mi njih ne volimo je ovde relativno dugačije kao npr. možeš da uzmeš slobodan dan za 7.1., onda kad su davali novac Grčkoj dralo se po Sloveniji bolje da idu pare u Srbiju i Bosnu nego u Grčku!(tada je Jugofilija bila baš jaka), isto mogu reći da skoro svaki treći bira Jugu pre nego EU i da ima nekih koji navijaju za FKCZ i FKP i to ne naši nego Slovenci!

Toliko od mene a vi gledajte ko ti je bolji niko ili Slovenci.