Prijava
   

Smeh svetine u Yu filmu

Oni svi imaju preko 60 godina, krezubi su, neobrijani, šuma im viri iz očiju, lice im opaljeno vetrom i svi se nađu u trenutku kada se dešava neka scena na otvorenom da gromoglasnim smehom iz pakla male sredine proprate poniženje jednog od glavnih junaka (češće junakinje) jer je to inače neopisivo smešno. Svi se smeju isto, jako, zlo i uživaju dok pijani Petar Božović šutira u stomak trudnu Mirjanu Karanović, jer im je to najveće zadovoljstvo u životu, dok kamera ide preko njihovih crno razjapljenih usta. Naši reditelji obožavaju da ovu scenu mučno produže preko mere (kao i scene silovanja i sirotinjskog seksa) jer je to umetnost, kadar ide od jednog do drugog meštanina koji svojom pojavom izražavaju turobnost palanačke sredine u kojoj je jedino rešenje samoubistvo: to je učmala palanka i tu su svi zli i nema se gde pobeći. I da, nebo je uvek sivo, putevi su blatanjavi, deca bez gaća plaču, pišaju, crni talas, maljavi pazusi konobarice, debeo krčmar Paja, žene kurve ili zatucane, seljak došo da proda kravu koju mu krade Milan Srdoč čim ovaj ode da piša; pišanje se celo prikazuje, do poslednje kapi na gunju.

P. Božović (sa flašom rakije u ruci u crnom udbaškom mantilu šutira ženu blatnjavim čizmama) – Majku ti tvoju krvavu jebem marš iz moje kuće kurvo, kopile da mi rađaš! Ubiću te! (navrće flašu)
M. Karanović (u blatu, polugola, slepljene kose, mučenica kao takva) – Nemoj Mitre, dece ti naše, sveca ti našeg, partijske ti knjižice, nemoj! (krik otegnut dok je kadar na užasnutim beonjačama u blatu)
Svetina – BAHAHA BAHAHA BAHAHA BAHAHA BAHAHA
Brkata beštija iz svetine – udri kurvu, kad se jebala nije nas zvala!

Komentari

Ovo si ti jako dobro napisao. Plus.

Bogami...dobro pisanije.

Ovo nije uopšte loše, ali pokušaj da razbijaš preduge rečenice, lakše se prati nit priče.

Još mi je neko to reko, jebiga zaboravim se pa pustim jednu rečenicu u nedogled... Al primljeno k znanju, hvala na konstruktivnoj kritici :)

Najbolja defka u poslednjih godinu dana. Jebo si mu majku.

Nisi čitao brata cigana jbg

Smrt gospodina goluze.

A da nije ipak malo previše filmskih odabranih?

Mislim, ova definicija uopšte nije loša, naprotiv, ali mogla je da sačeka koji dan na odabir, da se malo osveži sadržaj na naslovnoj.

Dečko, nisi linkovao "sirotinjski seks", a-a!

BAHAHA BAHAHA BAHAHA
*

Opa, vid ovo osvanulo na naslovnoj, pa fala vi
Roki, sad ga pretera :)
Kaunte, ne zameri, ovo mi takoreći bila prva definicija napisao sam je onako, iz ćefa, nisam još ni znao kako se linkuje :) al sigurno mi bila i ta definicija negde u podsvesti čim sam ubacio izraz

Nego lepo ti nama reci čiji si ti dupli :) +

Ahaha sunshine ti to pošto kosmo nije tu pa da je zameniš
gori ste bre od staljina i moskovskih procesa :)
al još je Duka reko
pre svačiji sužanj neg ičiji dupli!

Nije brato fino pišeš a eto ko biva novajlija si (iako datum registracije govori drugojačije)..
Jerbo svaki novajlija mora da prodje admini pederi, čak noris defka fazu pa tek onda da piše vako fino. Shvati kao kompliment (ako nisi dupli)
Sporcki pozdrav.

jeste dupli, al neće da prizna...

Ma nije dupli, samo studira neku filologiju...

studira kurac, meni reko da je '85to, a sabija kako poznaje početak 90tih... znači, laže...

to da je odgledao dragojevićeve filmove sve je mogo da ukapira...ne laže, samo je inteligentan i upijač...i gleda filmove...

de bio zoran lilić u filmovima?

Što te čudi što dečka zanima istorija srbije? Novija. Tata mu verovatno ostrašćeni demokrata, ko i ja što sam

ne znam... ja i dalje mislim da laže i da je duplak i da nas sve zajebava...

Ahahaha pa de si bre kosmo? Prosto mi žao što stvarno nisam dupli, da potvrdim tvoje teorije... :) a vid javio, kako slaže kockice profila, može da radi za ciu ladno :))

šta, ti si mislio da on ne radi za ciu?

A pre bi reko da je za neke Ruse, šta znam...

Što baš za Ruse, a ne Ukraince?

Kakve urajince kad su to ruse...ko i mi što smo rusi...

partijske mi knjižice +