Prijava
   

Srđan Todorović

Sjajan glumac ! Po talentu i upornosti nadmašio odličnog ćaleta. Ali, kako to neretko biva - jebiga, navuk'o se na iglu.

Režiseri su ga (dok je mogao da se koliko - toliko kontroliše) zbog nesumljivog talenta i harizme pozivali i dodeljivali mu vodeće uloge, ali evo već duže vremena ga svi izbegavaju. Hors mu ne da da bude normalan glumac. Nije u stanju da nauči tekst, bez razloga ne dođe na snimanje, ili dođe stondiran i slično. Nijedan režiser više neće da rizikuje s njim.

Sve u svemu - repriza pokojne Sonje Savić (Bog da joj dušu prosti.)

Tužno ali istinito.

Komentari

Pa od celog EKV-a,on je najduže izdržao...
A to je bre nešto.

E to sam ga citirao iz filma Mi nismo anđeli...

Pa, jel se on i dalje drogira?Cuo sam da je njega cale zbog toga i prebacio sa muzike na glumu, jer je verovao da ce to manje stetno da utice na njega.

Bora je genije. Žao mi je Žike a žalim i srpsku kinematografiju (kao da su svi navučeni na nešto...)

Sve rečeno stoji 100%. I odlični glumci familijarno i jedini preživeli EKV-jac i - na žalost, narkomanija koja ne jenjava. Žika je nabacio nove porcelance pre par godina, pa sad nije toliko očigledno - ali, sa igle se nije skinuo.

pa mora bre da se drogira kad vidi ko su mu sve kolege koje se takođe nazivaju glumcima

kod nas uspeva samo negativna selekcija. uloge dobijaju po kumovskim linijama. verovatno je čovek zato puko. podstako si me da nešto i ja napišem na tu temu... za tebe pilsPlus!

@ban
Vidi, u pozorištima je MOŽDA tako. A što se filmova tiče, za razliku od vremena kada su filmovi snimani državnim novcem, sada su skoro svi filmovi finansirani od strane privatnih investitora tj. producenata (Bjelogrlić, Kojo, Maljević, Samardžić i drugi). Kad se stvari tako postave, "kumovske veze" više ne važe. Kuma pozoveš u goste, na piće ili večeru, ali posao prepustiš majstoru, tj. onome ko će da ti uložene novce isplati i još donese zaradu.

@ Paja Cutura

Lepo si cuo. Zika se ne drogira otkad nije u EKV-u. Tacno je da ga je cale izvukao iz cele price.
Ne znam odakle ove kretenske informacije da se ubija od droge i da ce zavrsiti kao snezana savic, mozda mu poznaje dilera ovaj autor ovde...
-

Sonja Savic, izvinjavam se

@lud, @obrad
мала допуна: Cрђан Жика Тодоровић није последњи живи ЕКВ-овац, он је један од музичара, поред тројке Милан, Маги и Бојан, који је дао значајан допринос музици бенда у једном периоду. Као нпр. Фирчи, који је и даље активан.

Osoba koja konstantno misli da ga je neko pitao za misljenje

Zeljcek, misli na mene, citira deo moje definicije jedne.

@Pedja Beograd,
posto ti misljenja smetaju,bilo to moje ili misljenje nekog drugog, ti lepo nemoj da pises definicije, jer ispod svake imas ostavljen prostor za pisanje i opciju "posalji komentar".
Slobodan si.

I dalje misli da ga je neko pitao za savet. WTF ?!?

sta cu pedja, Bog me je poslao na planetu sa misijom da pomazem ubogim stvorenjima i izvodim ih na pravi put...

MISSION: FAILED

Ne slažem se da kumovske i rodbinske veze više ne rade.
Žika je pored Kaće Žutić i Ivane Žigon jedino dete poznatih glumaca koji ima talenat i kog publika voli.
Kreteni sa rodbinskim vezama od čije se glume povraća svakom normalnom, kao što su Bojana Bambić, Kalina Kovačević, Anita Lazić i već omatorela a i dalje užasna Ivana Mihić i dalje na veliku nesreću svih nas, opstaju na televiziji i filmu iako se to više ne snima o državnom trošku.

Kakva steta sto zivimo u svetu koji je pun predrasuda, gde se veruje tracevima, pa na osnovu toga formiramo misljenje o coveku.
Najvise me nervira komentar, da je Zika 'i dalje na igli', jer ko bi mi sad verovao da nikad nije ni probao iglu. I ono: tacno je da ga je cale izvukao iz price, cale ga je prebacio iz muzike na glumu da pomogne sinu...ha!
Ja poznajem ovog talentovanog glumca i sjajnu licnost vec dugo godina, i evo vam cinjenice:
Ovo su gluposti, ima samo tracak istine u celoj prici, to je da je imao veze sa celom heroin pricom koja je ZAVRSENA. Pa ljudi, kako bi covek mogao da funkcionise decenijama na igli, eeej, a tek ono da ga reditelji izbegavaju, da kasni na snimanja, naprotiv, Zika je veliki profesionalac.
Ljudi, prestanite da verujete tracevima!

Lara, koga ti ložiš? Poznaje ona Žiku...

ma dajte ljudi....jedan od najboljih glumaca na balkanu....sigurno bi to postigao da je na igli....kakva glupost...pihh....

Jbg komentari su od pre godinu dana.. al ajde ako neko vidi, po imenu Lara Fece, rekao bi da je to Fircijeva cerka. I mislim da jeste, da mu se jedna od cerki zove Lara..