Prijava
   

Standard

Cena struje u državi, majke ti,kao da je 3 puta opasala zemaljsku kuglu pa onda dođe meni u šteker. I kažu: "Štedi struju!"...da u 1 sat posle ponoći palim veš mašinu?ebem ti mater!
. Dok Evropa spava ja da palim veš mašinu?Aj još i da imam veš mašinu, nego đubre kad pređe na centrifugu, moram je zajahati kao bika...inače uteče. Zadnji put kad sam legao na nju, bubrege mi odvalila. I šta sad? Da ležim na njoj oko ponoći kad baca prvu vodu? Da spavam na njoj najbolje? To standard? Kilovat struje košta kao da ga brodom lovio pa u hladnjači dovezao meni kući.
A voda? P
a im materina, non stop seru na TV-u da smo među prvim zemljama po količinama vode...A i njoj cena kao i za struju...Kao da cev ide do Meseca, pa i njega obavije 3 puta i onda nazad na zemlju pa meni u kuhinju. Da pišam sam sebi u usta, to mi je jedino rešenje.
Cena benzina? Eno ga u Venecueli, litra manje od 20 dinara. Da dobro čitate,litra benzina manje od 20 dinara . Kod nas 120din. Kažu KRIZA. A mamu vam jebem, šta je Venecuela u drugoj galaksiji pa nema veze sa istom onom zemaljskom kuglom koju 3 puta opaše struja iz mog Štekera!?!?!?! Vele: "Štedi na benzinu!"...već godinu dana vozim u leru nizbrdo...što sad da ugasim auto?
Cena povrća? Eno video sam papriku po 300 DIN.
kila. Ja ne znam. Gde raste ta paprika? Na stablu od banana? Gde u p
*i materinoj može da bude 300 DIN?Neka je još i mleveno meso 500 DIN. kila....I eto ti punjene paprike za ručak po ceni od 2 miliona DINARA/KOMAD. Vredi kao građevinsko zemljište na Havajima. Bem te živote. Kad su jebene jagode bile jeftinije od paprike? Kad? Kad je kila banana bila jeftinija od jabuka? Ejjjjjj - jabuka! Pabem ti mater i jabukama, gde one rastu? Pod zemljom i to na dubinama većim od 3 kilometra pa ih valjda vade usput kad naftu traže?
I pitaju "Dimitrije od kud tebi materijala za pisanje?...od kud? - Eto ga !

Komentari

Batice, baš si osuo paljbu :) plus i patrik.

Nemoj da cenzurišeš, piši slobodno pička, kurac i ostale svakodnevne reči kad već definišeš svakodnevne pojave.
:+)

iz duse, tako brate, olaksaj se. +

Nemoj da cenzurišeš, piši slobodno pička, kurac i ostale svakodnevne reči kad već definišeš svakodnevne pojave.

+ 1
I ''opismeni'' malo svoje definicije. Vodi računa o pravilnom korišćenju interpukcije, velikim i malim slovima. Tekstove odvajaj pasusima radi bolje preglednosti, generalno gledaj da ti definicije ne ''štrče'' i da vizuelno lepo izgledaju (pogledaj npr. kod mene kako to vizuelno izgleda). :P

Dadoh plus jer si dobro napisao, imaš potencijala, čini mi se, ali obrati pažnju na navedeno. :)