Prijava
   

Starija baba

Iako je mene moja mrzela 3-4 meseca nakon mog rođenja(više nija bila jedina u familiji koja nema zube), starija baba je nešto što bi svako dete trebalo da ima. Sve će uraditi za svog unuka. Moja starija baba mi je prva puštala pravu muziku(hvala joj na tome, još uvek drzim poster Miroljuba Aranđelovića Kemiša iznad kreveta i molim mu se svako veče). Preko nje sam naučio nešto i o tome šta je seks. Uvek mi je branila da kupujem ove moderne kondome, stalno mi je plela po 2-3 komada pre nego što izađem u grad. Nažalost, ona više nije sa mnom, ali uvek se rado setim raznih stvari koje smo radili zajedno - igrali domine, poker u skidanje, išli u teretanu da se napucamo za leto... I nikad neću zaboraviti njenu oproštajnu poruku:"Miloše, sine, ako ovakva sranja i dalje budu definicije dana, najbolje bi ti bilo da stigneš onu ribu sa magarcem i zapališ sa njom u Jerusalim. P.S. Čula sam da je stigla do Kruševca".

Komentari

hahahahahahaha, ulepsa mi vece !

Jesi zao, al' neka.
Jedina primedba, nisi se dovoljno raspisao. +

Znači "tehno baba" je bila tvoja baba? Šteta što je umrla, sudeći po tvojoj priči, pred smrt je bila prilično pribrana i znala je šta priča...Rekao bih da joj nije bilo vreme...Da nisu steroidi došli glave?

Definicija je prava pesnica :-)

KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ali, NI NAJMANJE nije zanimljivo...
-

Jel moze neko u narednom periodu da definise "Moja mladja cukunbaba","Moj nezapamceni navrdeda","Askurdjel i ja,vragolana 2","Jedno od mojih 143 cukununucica",i recimo "Moja najdraza Prababa-in law",mislim da bi time odredjenom broju ljudi jos vise priblizili ideju ovog sajta,i da slicne baljezgarije ne pokusavaju da ostave?

JOJ, JOS JEDAN!!!
Druze, preozbiljno si se postavio prema Vuki :)

ne napadam te, samo da znas ;)

Ma,znam,al mi je muka da citam svasta,jbg...

Ovu "definiciju" sam planirao da napisem, ostavim jedan dan da bleji i posle, naravno, posaljem na groblje gde joj je i mesto. Jebiga, ne stigoh sinoc rucno da je brisnem, sa'cu cimam neke dokone moderatore. Dobro, znam da je pleonazam, jeb'o vas on.

E da, ovo je bilo ironicno. Posto vidim da neki ne kapiraju...

Jbt,pa vidis da smo svi skapirali sta si hteo da kazes,barem mi sto ostavismo komentare,ubo si pravo u centar!

Previše se opterecuješ definicijama dana.
:)

Trebalo bi nadjem neku picku za seks i da je dobro pojebem od kurca, a? :)

Jok, to je prevazidjeno. Uzmi neku dobru knjigu :)

Ev' ti + za trud, al' moram priznati da mi nije jasno zašto je moja def toliko loša, pa je već zaslužila i parodije. Al', nema veze, poslaću brata da vas istuče :P

Ahahahaha, extra! I ne mrdaj je odavde :D

Nažalost, ona više nije sa mnom, ali uvek se rado setim raznih stvari koje smo radili zajedno - igrali domine, poker u skidanje, išli u teretanu da se napucamo za leto...+++++
omiljena.omiljeni autor.

I nikad neću zaboraviti njenu oproštajnu poruku:"Miloše, sine, ako ovakva sranja i dalje budu definicije dana, najbolje bi ti bilo da stigneš onu ribu sa magarcem i zapališ sa njom u Jerusalim.

ovo me podsjeti na ono pamttin to kao da je bilo juče kad je babo atif...