Prijava
   

''Što se mene tiče ti si jebana''

Odvratno opravdanje iskompleksiranog nelorda za fejl tokom koitusa. Rečenica izgovorena nakon (nazovi) seksa koji je trajao koliko i uzimanje kredita u reklami meridian banke (uđeš, izađeš i gotovo), a kasnije biva prepričana tokom trofejnog hvalisanja kolegama pajvanima. Šta više, u mediokritetskoj lobanji, ovime se postiže pobeda u nekom apstraktnom nadmetanju.
Zablude li...
Višeslojna trulost ove izjave kod osoba sa iole razuma izaziva potrebu za povraćanjem.

Okej, navat'o si nešto, uspeo si čak i da ubaciš u slot par puta... Ali jebote, svriš za 5.7 sekundi i još pokušavaš da pretvoriš sebe u jebača?! Racionalno bi bilo da kažeš kako si tek došo iz vojske ili da si bio u celibatu 21 godinu jer si žalio čukunbabu, zapališ kući, sutradan ispričaš društvu (što je uglavnom nezaobilazno) kako si manje-više jebo, možda čak i izlažeš par minuta za vreme trajanja, nadaš se da dotična devojka nikome neće ispričati o tvom brukanju, i kupiš eriku da vežbaš.

Ne znam u kom trenutku je postalo bitnije reći da si jebo od samog čina jebanja, ali ova mentalna izbljuvotina neosporno dokazuje da je tako. Još je bitnije da drugi misle da si bačje, iako čak i ti, negde u mračnom kutku podsvesti, znaš da to nisi.
Ipak, među drugovima čiji su pogledi ograničeni amovima, u društvu retardiranih vrednosti, ovom rečenicom se to i postiže.
Istina je suprotna.

Pre svega, po nekom minimumu logike, da bi bio bačje treba da jebeš. I potrebno je da to radiš dobro. A ni jedno od ta dva ne radiš ako si vispren kao prosečna keleraba i koristiš rečenicu iz naslova, već upravo dokazuješ suprotno.
Dalje, iako treba da poseduješ makar malo šmekerstva da bi ti devojka dala, ne treba zaboraviti zašto se devojka odlučuje na to - zato što ima potrebu za seksom!!! Pojebala bi se i sa muštaklom ako je dovoljno zagorela i da joj ova kaže ''ćao lutko''.
No, ne lezi vraže. Taman kad smo počeli da izlazimo iz zaostalih sprega devojačkog izbegavanja jebade zarad izbegavanja društvene osude, skače se dva koraka unazad. I dalje su slobodnije devojke okarakterisane svakojakim omalovažavajućim epitetima (ne ulazim u priču da li je to opravdano). Davanjem sebe daje i deo ugleda. Zarad čega? Minuta uživanja? Sledeći put će se više nego dobro zamisliti... A kako smo krenuli, možda opet bude potrebno da im se skidaju zvezde s neba. Kurcem. Ako me razumeš...

Definicija je napisana za Mizantrophy.

Komentari

Jebanje je kao slikarstvo. Skoro svi su se oprobali, ali su retki dostigli nivo umetnika. E, oni treba da jebu, a vi treba da gledate. Kao na izložbi. Možda i ja, ali mi je teško da priznam.

auuuu, brate, ja sam mislio da je neko od autora iz vrha ovo pisao... ja sam oduševljen! +++

neke stvari se ne smeju diss-ovati. minus.

Добро одрађен хејт мада ми је мало криво што си напао ту фразу. Углавном, треба имати муда па хејтовати фразу "повремених јебача" на вукајлији :)

Чек јеботе, зар нису биле пре ове дефиниције?

'Volka količina minusa...

Minuse dali nelordi kad fejlovali.

do jaja i jebe ti se za minuse +++

Sa zenske strane minus...Iskoristio si muskarce kao paravan da bi malo "objasnio" razliku izmedju "radodadjke" i "postene" devojke. Sama kategorizacija devojaka govori o tebi i tvom mentalitetu vise nego dovoljno. (ne ulazim u priču da li je to opravdano)-Cuj molim te.

Ali zato si tu ti, nosilac baklje, ploditelj koji nabada satima, cedi ga šurnaest puta, ko Marko Kraljević vodu iz drenovine, ti koji si pojebo sve što hoda i ima pičku, da nas uboge obasjaš svojom evangelističkom mudrošću, kako se treba ophiditi nakon seksa. Mogo si Marijanu Mateus da pitaš za savet, sličaan vam je domen. Idi puni svoju ždrebicu satima, podari joj zadovoljstvo primanja tvoga zlatnog cvetka, a pusti nas da uživamo u našem brzopoteznom, kviki seksu. Minus veliki kolko moj poriv za sranjem posle čitanja ove defke. Tolko.

Haha, Harli_Kvin, jebote, da l si realna :) Kolko si ti pogrešno skapirala sve... Prozivka je bila upućena isključivo osobama MUŠKOG pola koje izgovaraju ovu rečenicu. A deo te kritike je i na račun nedžetlmenstva. Ajd kaži mi molim te, gde sam napravio razliku između radodajke i poštene devojke? I gde je izršena kategorizacija? I šta govori kategorizacija (koja, uzgred, ne postoji) o meni? Jebote, ja ostao maksimalno neutralan po pitanju svih koji iskaču iz okvira definicije, a posebno prema ženama... Još uzimaš rečenicu u kojoj se i ne naslućuje stav. Jebote. Šta s' ti, neka feministkinja?

Jebanje je kao slikarstvo. Skoro svi su se oprobali, ali su retki dostigli nivo umetnika. E, oni treba da jebu, a vi treba da gledate

Grešiš! Baš je poenta biti amater :) http://vukajlija.com/amaterstvo/534207

Zaрata
neke stvari se ne smeju diss-ovati

Slažem se. Al što je ovo nepogodno za prozivku? Inače, baš mi se uklapaš u okvirnu sliku autora od kojih sam očekivao podršku na ovu temu, tako da sam iznenađen :)

Hvala ostalima na pohvalama. Možda sam pogrešio temu koju ću da mrzim, al bole me kurci :)

Ecce homo, s obzirom da si registrovan 2011. imaš najmanje 2 godine, tako da ne znam što ti uopšte odgovaram, ali ajde:
1) Nisam nigde ni implicitno spomenuo sebe u definiciji, niti na koji način nagovestio ništa o sebi i svom ''umeću''
2) Nisam nigde prozivao osobe koje imaju problema sa prevremenom ejakulacijom (jesam malo dokačio, ali samo malo)
Niti moje mišljenje ide u jednom od ta dva smera.

Odo sad da punim svoju ždrebicu satima, a ti pati u komplexima matoreu, ako me gambirash

što ti uopšte odgovaram

teo sam da kažem objašnjavam
neam ja komplexe ko ti bratjrelea

Bahato namećeš svoje mišljenje, po malo nepristojno, to mi ide na živac, a jelte, imam pravo da to i kažem ovde. Što se tiče spominjanja samog sebe, tačno je da to nisi eksplicitno učinio, ali između redova šiba uragan koji na to ukazuje. Kompleks kao pojam si ti pomenuo prvi, što opet ukazuje da ti imaš problem sa istim ukoliko ga ističeš u prvi plan.
I da, neke stvari ne treba diss-ovati.

Углавном искомплексирани хомосексуалци имају овакве ставове према стрејт ''јебачима'' и потребу да их овако испоље. Ако грешим за хомо опредељење, за комплекс сам сто посто сигуран. Еце ти је објаснио врхунски, и потпуно је у праву. Слажем се да је фраза чобанска (осим ако се не изговори у фазону зајебанције), али овакво претеривање и ширење оквира ''прозивке'' има једну много безобразну и арогантну ноту. Баш се онако стиче утисак да си ти искомплексиран до зла Бога..

Е, ја сам се регистровао пре Ецеа, имам барем три године, није фрка уопште ако ми не објасниш...

Prvo prozivam i kategorizujem žene, u drugom komentaru sam iskompleksirani derpe koji ima neke loše stavove prema strejt jebačima, sve to bez ijednog argumenta, ali se pride slažeš da je fraza iz naslova, koja je i tema prozivke, čobanska.
Previše si šizofrena da bi bilo smisleno raspravljati s tobom.

Ecce homo, vi'š da može i normalno da se razgovara.
Naravno da imaš pravo na da izneseš svoje mišljenje. Problem je što nisi dobro shvatio ko je objekat prozivke, tj. proširio si ga. Samim tim si i stekao pogrešan stav da želim da istaknem sebe kao boljeg od nekog.

Добар аргумент за шизофренију, нема шта.
Ја сам узгред само рекао да овакав став има поменута група, твоје је да ли ћеш да се препознаш. Фраза је чобанска. Дефиниција је дрљава због невезаног и погрешног убацивања ове приче о девојкама и давању угледа. И због тога да је брукање ако неко сврши брзо и да мора да се инстант лаже због тога. Ето ту се све излази из оквира приче да је фраза ''Што се мене тиче, ти си јебана'' за сељаке, која је сама по себи на месту. А комплекс избија из дефке, а поготово из коментара. Спусти се на земљу, ''братјрелеа''. То би било рационалније. Ако ти неко да критику, или одговори лепо или немој да се гађаш ту неким надменим - ''ниси достојан мог просветљења'' одговором. Само се више закопаваш.