Prijava
   

Studentski stan u kojem žive tri muškarca

Stan koji obično prvo čuješ na ulazu u zgradu, osetiš kad se popneš na sprat i vidiš tek kad dodješ do vrata. Higijena je iz njega izbegla, a stvari se dovedu u red kada gazda dolazi po kiriju, i delimično kada se nešto privodi. Jednom rečju, zreo je za svaku postojeću inspekciju.

Kuhinja je u takvom stanju da vas je i mister Muskolo prokleo, osveživač joj odavno ne pomaže, a javlja se ideja da sudove bacite i kupite druge. Frižider je progovorio. Kreveti su nenamešteni, knjige i papiri su svuda razbacani, fotelja nije u funkciji od silnog veša koji je na njoj, zavese su požutele, a u kupatilo komotno možete da zatvarate čudovišta da malo i ona osete strah.
Tepih polako postaje jednobojan, paučina može da posluži kao mreža za odbojku, na ormanima prstom možeš da ispišeš "Obriši me", ostavu ne otvaraš da ti nešto ne bi palo na glavu, a veš će se odneti na pranje kada se konačno utvrdi na koga je došao red da ga odvuče do perionice (pregovori su počeli pre dve nedelje, i njihovo okončanje se ne očekuje dok se ne ostane bez čistih gaća i čarapa).
Stan se uvek sredjuje odredjenim danom, sutra, a jedino dobro u svoj toj priči je što uvek pred slučajnim gostima možeš da okriviš ovu dvojicu..

Komentari

Tako istinito. Nasledila mušku sobu:)

Jel ti to nas spiuniras!? A! Kako znas gde zivimo? Ko ti je rekao za sve ovo? Moracemo da nabavimo spoljasna vrata i da je zatvaramo, ovako vise ne moze! :) +++++++

Takav je bio i moj stan,dok nisam bio ozenjen i dok je kod mene ziveo drugar iz Jagodine!

Hahahahah. Najjače je bilo kad je bila nova raspodela soba po domovima, decembar mesec. Do tada su u sobi bili neki momci. Na tepihu je bilo koštica od lubenica ostalih još od leta.

Podseca me na moju sobu u domu xD samo sto moja soba u kojoj zivim sa cimerima ima 12 kvadrata :))

ziva istina sve ovo

Hahhaha, odlično! Najbolja je poslednja rečenica, skroz istinito! Svaka čast!

+ a kad kao sređuješ zbog nekog bitnijeg gosta, možeš posle da tom gostu kažeš: Izvini, za nered, nismo odavno sređivali!

mnogo dobra definicija!

a gde je u celoj prici piksla sa kilo ipo pikavaca a a a? :)

hahaha! odlicna :D

Piksle su sa djubretom na terasi.."Izvinite, spremacica nam je na godisnjem..Mada koliko je vec nema, mozda je i umrla" :]

Takav je bio stan u koji sam se uselila krajem leta iako je živeo samo jedan muškarac.Doduše razvedeni muškarac,bitno je naglasiti.Cimerka i ja sredjivale dva dana samo sa pauzama za kafu.Stan skroz kul,dva nivoa,al jedva se video od djubreta.Doduše, moglo se naslutiti da bi bio pristojan za život kad se sredi.Frižider je bio u takvom stanju da smo ga ribale na smenu; jednom rukom ribaš,a drugom držiš zapušen nos.Da je leš bio unutra manje bi smrdelo.A za kupatilo smo prvo mislile da je žute boje,tek kasnije se ispostavilo da je skroz belo.Kad nam je gazda došao posle par dana samo što nije pao u nesvest kad je ugledao stan sredjen kao pre 10 godina kad se tek uselio u njega.

плукас...

мушкарци који се тако понашају и нехигијенски живе су идиоти и малоумници...и то ће нажалост остати све до смрти ако се нешто нагло не промјени...
из личног примјера ни дјевојке нису ништа боље...
народ морона и дебила...

Cica
ne vredjaj tudje djubre...