Prijava
 1.    

  ..suverenitet i teritorijalni integritet

  Sklop reči koje sam danas čuo tri puta i pročitao dva, dok sam kenjao.

  ..da, serem otvorenih vrata...

 2.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Omiljena brzalica srpskih političara...

  Upalite TV...

 3.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Stanlio i Olio. Ipče i rezni otvor na veni. Jednostavno, jedno bez drugog ne idu.

  ''Studentski život čini da vi i vaša fotelja postanete suverenitet i teritorijalni integritet.''

 4.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet...

  Rečenica za ispiranje usta srpskih političara i laksativ za građane.

 5.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Ako ste živeli tokom devedesetih u Srbiji, onda znate da je u drugom dnevniku RTSa svaka treća rečenica morala da sadrži ove reči, a sve prezentovala plava teta sa šiškama, čini mi se da se zvala Spomenka Jović.

  -Sutra naša reprezentacija ne igra nigde jer nema izlaza zbog sankcija. Struje će biti od 2 do 4:30. Integritet i teritorijalni suverenitet...
  -Procurela je informacija da će stići 100 l benzina na jednu Beogradsku pumpu.. Strani plaćenici i domaći izdajnici su... Integritet i teritorijalni suverenitet...

 6.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Vodica za ispiranje gorčine iz usta izvaranih glasača. Ono što ti ostane kad od pet ratova izgubiš sedam.

 7.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  postlapalica borisa tadica.

 8.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Uzrecica Vojislava Kostunice

 9.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Sintagma koju čujemo svaki dan na vestima pa smo vremenom čak naučili i da je pravilno izgovaramo.
  Često se upotrebljava u ozbiljnim razgovorima o politici ispred nekog dragstora.
  Značenje ovog termina je većini i dalje nepoznato, ali svi su ubeđeni da zvuče pametnije ako znaju da ga upotrebe u rečenici.

 10.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  S time se frljaju svi politicari,ali u stvari ne znaju ni sta znaci ta rec,a neki su i NEOBAVESTENI!!!

 11.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Nesto sto imaju skoro sve zemlje clanice UN.

 12.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Uzrecica vecine srpskih politicara
  Najcesce uptrebljavana rec u razgovorima o kosovu
  Ko to kaze odmah dobija jos 1 godinu skole

 13.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Najbolji ortaci, retko kad idu jedan bez drugog.

 14.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  To je ono što stičeš kada se zaposliš i počneš da živiš u svom stanu, nezavisan od roditelja.

 15.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  U poslednjih dvadesetak godina je većina stanovništva Srbije čula ovu, sada već, uzrečicu domaćih političara, ali većina njih ne zna šta ona znači. Takođe je ova uzrečica postala svakodnevnica u naslovima novina i političkih članaka.
  Verovali ili ne, ova uzrečica se koristi još od doba Jugoslavije.

  24.04.1987. - Slobodan Milošević je posetio Kosovo Polje: Niko ne sme da vas bije! (sledi deo koji nije baš zapamćen kao prethodni) Branićemo suverenitet i teritorijalni integritet Jugoslavije!

  25.06.1991. - Slovenija i Hrvatska proglasile nezavisnost od Jugoslavije, Sloba šalje JNA na ove dve države: Moramo čuvati suverenitet i teritorijalni integritet Jugoslavije po svaku cenu!

  10.06.1999. - Jugoslavija priznala da autonomna pokrajina Kosovo i Metohiju postane međunarodni protektorat, Slobodan Milošević se obratio narodu: Mi smo uspeli da sačuvamo suverenitet i teritorijalni integritet Jugoslavije! Mi smo pobedili!

  24.12.2007. - Vojislav Koštunica: Posle pregovora sa Albanskom stranom, možemo zaključiti da će Srbija čuvati svoj suverenitet i teritorijalni integritet.

  18.02.2008. - Dan nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, Boris Tadić na vanrednoj sednici SB UN: Deklaracija o nezavisnosti Kosova je protivzakonski akt kosovskog parlamenta i predstavlja otvoreno kršenje UN rezolucije 1244/1999 kojom se garantuje suverenitet i teritorijalni integritet Republike Srbije, uključujući Kosovo i Metohiju.

  21.05.2012. - Tomislav Nikolić posle drugog kruga izbora i pobede na istim: Republika Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i tako pogaziti njen suverenitet i teritorijalni integritet.

 16.    

  Suverenitet i teritorijalni integritet

  Često čujemo ovaj izraz jer se još od 90-ih vuče po novinama i TV-u. Aj ko ga jebe, niti čitam novine, niti gledam vijesti na TV-u. Ali kad krene da se vuče i po internetu, a tek privatnom životu(ako ga neko ima), onda je to već problem.

  U školi:
  Razredna: Djeco pošto su učenici iz druge smjene napravili neka sranj... probleme, odlučili su da ih prebace u naš razred.
  Učenik filozof: NE! To ne može tako! Oni žele da ugroze naš suverenitet i teritorijalni integritet! Ja to ne dozvoljavam!
  Ostali učenici: Ne seri!
  Razredna: Ne pita te niko ništa.
  (učenik filozof baca u sebi hejt na drugove iz razreda i razrednicu i planira napad na školu ko Mevlid Jašarević na američku ambasadu.)

  ----------------------------------------------------------
  Primjer sa interneta: Vukajlija je dugo bila skladište raznih vrsta postera: od tužnih(poznatije kao mizernih, pičkastih, itd), ozbiljnih do smješnih. E onda je članovima, kao i moderatorima i kaizenu dosadilo da svaki put dođu na Vukajliju a neka plačipička stavlja postere tipa: "Svetlana, VOLIM TE!!!!11" i ubija raspoloženje drugih, ne zato jer je tužno, već zato što smara. I tako kaizen uvede pravilo da nema pičkastih postera. Onda ovi koji vole pičkaste postere traže od kaizena da vrati pičkaste postere, ali kaizen neće, što ima smisla. E onda oni naprave svoj sajt "Demotivacija" i proglase jednostranu nezavisnost. Normalno pošto su pičkasti i traže pažnju, oni misle da će njih kaizen i ostali moliti da se vrate, ali kurčina! Mi uživamo na čišćoj Vukajliji, a oni režu vene uz "Svetlana VOLIM TE" postere.