Prijava
   

Švabe

najsavršenija ljudska vrsta po babinom i dedinom,nebitno da li je to Nemac , Švicarac ili Austrijanac.

'' Švabo kad napravi stvar(noževe,sekire,testere..) onda znaš da je dobra i da će trajati;kod Švabe se radi,nema kod Švabe sedenja;gledaj kako fino kosi (kosilica) , vidi se da je Švabo napravio; ...''

Komentari

Па зар није? :)

+++ Nemci su od ujedinjenja do danas postali prva sila Evrope, namecu polako svoju volju cak i pobednicama rata, Engleskoj i Francuskoj. Poceli su na pametan nacin, "neokolonizacijom", da ulaze i u tvoje dvoriste, i da namecu svoj interes svugde po svetu. Ako si ikada stupio u najzabacenije nemacko selo, znas da je i tamo put bolji od najboljeg puta u nasoj drzavi (Beograd-Nis), a da ne poredim sa mesnim putevima u Srbiji.
Svajcarska i Austrija su neutralne drzave, cija neto vrednost kvadratnog kilometra prostora prevazilazi cenu gradova najrazvijenijih krajeva Srbije. Imaju pravo babe i dede kad kazu nesto tako.
(nisam antipatriota, daleko od toga, ali kad je nesto dobro, priznanje vredi dati)

Nisu najsavršeniji, ali su najdisciplinovaniji. Evropski ekvivalent Japanu. Od pregažene i razorene zemlje su postali najjača ekonomska sila u Evropi i još mnogo toga.

Oni ne znaju za Japan :D

Naši stari udaril temelj nacizmu

minus, kaže se kad švabo napravi a ne švabo kao švabo! Ne vole naši stari švabe, kao ni mi ali moš ga jebat, kad švabo napravi onda je to keva... al obično se koristi kada je neki stari folcfagen ili golfak pa kad u gepeku ima drvenu letvu i nome pridržava gepek da ne padne. E to je kad švabo napravi! Inače švabo je kurac!

Pih, Golf 2 si zaboravio. Ali 'ajde +