Prijava
   

Taksista

Osoba od koje je moguće dobiti informacije o politici, zdravlju, teorijama zavere, genetski usađenim tipovima ponašanja, telekomunikacionim i informatičkim tehnologijama, klimatskim promenama, ekonomskoj situaciji u državi i regionu... I prevoz.

Čitao sam pre par nedelja da je ispijanje hladnog piva za vreme leta najbolji lek protiv većine boljki, jer jelte, hladna tečnost rashlađuje zagrejan organizam, a pivo je zdravo samo po sebi....

E moj jarane, moja porodica je došla s Manjače u Staru Pazovu šezdeset i pete, babo, mater, ja i četvero braće, nije nam bilo lako što ostavismo ognjišta, al snašli smo se fala Bogu, vazda smo bili složni i radni. Nije što sam ja iz Bosne, al od Bosanaca srčanijih i boljih ljudi na cijelome svijetu neš naći, a Bosanke da su najlepše, to svi kažu! Jel tako jarane moj?

Pazi, nisu to demokrate, to su demonokrate! Svu nam zemlju razrušiše i opusteše, svakim danom sve veći jad i očaj, narod leba nema jesti, a Tadić vozi limuzinu od pola miliona evra... Eeeee, kad se Šešelj i Sloba vrate, biće sranja! Napraviće koaliciju ko nekad što je bilo, i srušiće ove lopove! Sloba mrtav kažeš? Eeee, mladiću vidim i ti si podlegao tim zapadnjačkim lažima i prevarama, seme im se zatrlo! Nije umro Sloba, nego su sve to Rusi napravili, dali onim podmitljivim sudijama novaca i lažirali Slobinu smrt, eno ga Sloba u Rusiji s baćuškama pije Putinovku i jede kavijar! A i Šešelj je duša od čoveka, upoznao sam ga na mitingu radikala u Inđiji 2001, duša od čoveka, ljudina, Srbenda! Svaku knjigu koju je napisao rekao je da će mi poslati na kućnu adresu, i jeste! Šta ovde, jel? Zar nisi rekao na stanici? A ti bi da prošetaš malo, jel? Ako momče, zdrava je šetnja, razvijaš i duh i telo. 250 je vožnja. Imaš sitno? E super. Aj u zdravlje Srbine!

Komentari

Mož da dobiješ i batine. Meni je jednom malo falilo, kad sam se posvađao sa jednim nenormalnim :)
+

Верујем, дијабола има на бацање :)