Prijava
   

Taksista

Svaki taksista je svojevremeno proglašavan za najboljeg mladog fudbalera države, svi su oni prošli omladinsku školu Zvezde i Partizana, igrali za kadetsku reprezentaciju Jugoslavije, neki su čak i osvojili svetsko prvenstvo u Čileu 1984., a mnogi su bili igrači olimpijske reprezentacije.

Ulaziš u taksi... koji minut kasnije, taksista ti postavlja očekivano pitanje: "momak, treniraš nešto?" ti:"fudbal." On nastavlja:"Znaš, ja sam nekada igrao za Železnik, kasnije sam potpisao za OFK, tražio me je Atletiko iz madrida, ali sam na pripremama polomio butnu kost..." Ja u sebi:"Butnu kost?!?" nastavlja on:"pa sam zbog toga kao mlad morao da ostavim fudbal i sada vozim ovo sranje da bi preživeo."
Ja:"Šteta, ne mogu ni da zamislim kakav ste emocionalan šok doživeli posle loma butine."
Nedelju dana kasnije, ponovo ulaziš u taksi...
5-6 minuta vožnje, taksista postavlja pitanje:"Klinac, čime se baviš?" Ja:"fudbal"
taksista:"Auuu sine, nemaš pojma kakav sam majstor fudbala bio kad sam imao 17. Igrao sam za..." Slušaj Zizu, zaustavljaj ovde i teraj se u pičku materinu!

Komentari

Ulazis u taksi... koji minut kasnije, taksista taksista ti postavlja ocekivano

Isbriši jedno taksista, napisao si dva puta, a + za definiciju jer je stvarno tako.

Hvala druze, caletov komp... Sastavljen je u periodu kad je Bil Gejts izjavio:"Garantujem da ce svakom pojedincu biti sasvim dovoljno 340 kilobajta memorije."

Istina + *
Meni jedan pričao da je 11 godina igrao za Čukarički...

davno je bilo skoro ista definicija, ali pošto ne mogu naći onda ništa od optužbe za plagijat

Hvala druze, caletov komp... Sastavljen je u periodu kad je Bil Gejts izjavio:"Garantujem da ce svakom pojedincu biti sasvim dovoljno 340 kilobajta memorije."

Ma nema frke ;)