Prijava
   

Treće oko

Izuzetno zanimljiv časopis sa te strane što mu se svaka iole obrazovana i inteligentna osoba pošteno ismeje čitajući ga. Preporučuje se depresivcima za dizanje raspoloženja i deluje u 80 posto slučajeva. Onih 20% depresivaca posle čitanja istog padne u još veću depresiju i umre. Između ostalog, u časopisu možete pročitati kako napraviti u glavi kuglastu munju i gađati nekog u prostoriji, kako će Rusija 2014. godine ući u Nato, a Amerikanci predati sve svoje vojne baze na Kosovu vojsci Srbije, da je Milošević transcedent koji još uvek obitava u Srbiji, da možeš da izlečiš rak ako gledaš direktno u sunce 10 sekundi, pa onda svakog dana povećavaš gledanje za 10 sekundi sve dok ne budeš u stanju da gledaš u Sunce 45 minuta - tada telo postaje ''solarni čip'' i unos hrane više nije potreban. Takođe, časopis obiluje tekstovima o tome kako su izvesni japanski naučnici stvorili mačke koje svetle u mraku, kučiće sa prasećim repom i krave sa fluorescentnim gomnima. Takođe, uvek se ističe nadmoć Rusa u odnosu na retardirane amerikance, pa će tako jedan mladi Rus (po predviđanjima čuvenog istoričara sa Harvarda) izmisliti kompjuterski virus koji će obrisati ceo Gugl, a zatim i internet, pa ćemo se vratiti u doba ručnog pretraživanja kartona po bibliotekama.

Komentari

Вукајлија са овим верницима и атеистима полако постаје "Треће Око"

informisi se malo na temu sungazinga. Inace +

Haha čula sam za tog lika iz Indije koji živi od blejanja u Sunce. xD

informisi se malo na temu sungazinga.

Информисао сам се. :) Тужно је што постоје људи који мисле да могу да врше фотосинтезу попут биљака. :(

Или да су ванземаљци преузели Војаџер 1. +

Џими, написао си малим словом "американце". Јел то намерно или? :)

Иначе, пре пар месеци док смо завршавали четврту годину узмемо на киоску најновији број и сити се исмејемо. :) Насловна страна: "Хитлер виђен код Чачка!"

Ма, зајебава ме шифт. :)

Istina, istina. Imala sam obicaj da uzmem oko ili zonu posle pada na ispitu u svrhu podizanja raspolozenja.

Ima brdo definicija na ovu temu, jbg...
-

Није да верујем у сангејзинг, али је лик из моје улице смањио унос хране на 100-200 калорија дневно, ни кијавица га не хвата, ослободио се свих порока (пушење, коцка, алкохол), пун је енергије, ништа не може да му поквари расположење... И сам се осетиш пријатно кад прође поред тебе. Ипак, мислим да ту, као и у свему осталом, велику ролу игра аутосугестија. Ако јако верујеш у нешто, то ће ти се и остварити.

Плус и омиљена.

Ukalupljenima je tesko sve sto je strano...

Imam tu "cast" da poznajem neke ljude koji pisu za Treće oko, Šesti zub, Skriveni rog, Deseto čulo...itd... Pa to nisu ljudi, to su kreature, mukice, spodobe, umisljenici! Jos oni i odlicno zbore-pisu, kakav utisak ostavljaju kad progovore ... +

па ће тако један млади Рус (по предвиђањима чувеног историчара са Харварда) измислити компјутерски вирус који ће обрисати цео Гугл, а затим и интернет, па ћемо се вратити у доба ручног претраживања картона по библиотекама... Koji si car XD omiljena

Casopis je zanimljiv,ima nekih zanimljivih stvari.I vecina toga sto pisu su neke teorije i zanimljivosti iz sveta.I iz Srbije.Tako da -

Ја и јесам рекао да је занимљив, синак. Прочитај прву реченицу.

Mislim da je ovo jedina definicija koja me iznervirala enormnog količinom gluposti, na koju sam dao plus. :)

Što se tiče sangejzinga (ostavimo po strani da zvuči tako gej), čuo sam za 3 takva slučaja u svetu. Naime, za slučaje koji ne jedu ništa. Za prvi sam čuo još devedesetih. Jbg, bio sam klinac, ali sam zapamtio to. Interesovalo me. Još uvek se sećam kako sam zamišljao tu njegovu kolibu u kojoj je živeo, kako je izgledao.
Nego, da se vratim na priču. Kao neki crnac iz Afrike. Jes' da su oni i navikli da ništa ne jedu, al' šta sad. Sada je mrtav. Nešto me i ne čudi.

Drugi je iz indije. Još uvek je (meščini) živ.

E, za trećeg sam čuo pre par meseci. Slučaj iz Srbije. Kao, postoji u Inđiji neki lik koji od dvanaeste nije ništa pojeo. Sada ima 60 i nešto. Stavii su ga u Januaru pod istraživanje, da vide kako je to moguće. Čim do sada nisu ništa javili, znači da je capnuo i da su prikrili priču.

A što se tiče virusa, svaku teoriju na osnovu koje će jedan događaj da uništi ceo internet, neći ni da komentarišem.

E, gledah skoro na RTS-u emisiju o ovom gejzingu, to je sad kao popularno i sve više ljudi blene u Sunce. More, nećete fotosintetisati!

гледаш директно у сунце 10 секунди, па онда сваког дана повећаваш гледање за 10 секунди све док не будеш у стању да гледаш у Сунце 45 минута - тада тело постаје ''соларни чип'' и унос хране више није потребан

Sungazing. Sve hoću a nikako da probam. Ne znam da li leči rak ali definitivno se bolje osećaš posle jednog buljenja.

Мени је то јако сумЉиво, ал' јави докле си догурао. :)

Važi, samo da obdanica savlada noć.