Prijava
 1.    

  Treće oko

  Izuzetno zanimljiv časopis sa te strane što mu se svaka iole obrazovana i inteligentna osoba pošteno ismeje čitajući ga. Preporučuje se depresivcima za dizanje raspoloženja i deluje u 80 posto slučajeva. Onih 20% depresivaca posle čitanja istog padne u još veću depresiju i umre. Između ostalog, u časopisu možete pročitati kako napraviti u glavi kuglastu munju i gađati nekog u prostoriji, kako će Rusija 2014. godine ući u Nato, a Amerikanci predati sve svoje vojne baze na Kosovu vojsci Srbije, da je Milošević transcedent koji još uvek obitava u Srbiji, da možeš da izlečiš rak ako gledaš direktno u sunce 10 sekundi, pa onda svakog dana povećavaš gledanje za 10 sekundi sve dok ne budeš u stanju da gledaš u Sunce 45 minuta - tada telo postaje ''solarni čip'' i unos hrane više nije potreban. Takođe, časopis obiluje tekstovima o tome kako su izvesni japanski naučnici stvorili mačke koje svetle u mraku, kučiće sa prasećim repom i krave sa fluorescentnim gomnima. Takođe, uvek se ističe nadmoć Rusa u odnosu na retardirane amerikance, pa će tako jedan mladi Rus (po predviđanjima čuvenog istoričara sa Harvarda) izmisliti kompjuterski virus koji će obrisati ceo Gugl, a zatim i internet, pa ćemo se vratiti u doba ručnog pretraživanja kartona po bibliotekama.

 2.    

  Treće oko

  Ženina drugarica.

  - Koja je ona sisata što je došla sa Zokijem sinoć za vaš sto?
  - Sestra mu. Došla iz Beča pa je izveo u grad malo! Ti me pratiš ili šta? Ja sam te ostavio da spavaš sinoć čini mi se...
  - Ma spavala sam, Sneža mi javila jutros. Moje treće oko xe xe...
  - Koje kurac treće oko, to mi liči na Zonu sumraka! Jebo sam joj majku, neće da joj padne na pamet više ni na ulici da mi se javi!

 3.    

  treće oko

  Domaći časopis za osobe koje se sa nostalgijom prisećaju vremena Kleopatre, balkanske proročice. Po prognozama istog smak sveta se desio već nekoliko puta, Amerika je pod vodom/ledom, Albanci su zavladali svetom, Isus je svratio u Kragujevac, a Slobodan Milošević pobedio Haški tribunal...

 4.    

  Trece oko

  Velika bubuljica koja se formira nasred cela. Kod mene se pojavila tacno na dan mature u srednjoj skoli, tako da mi vecina fotografija sa te svetkovine cuci skrivena u nekom mracnom kutku.

 5.    

  treće oko

  Časopis,lošeg kvaliteta štampe,još grđih textova. Govori o opštepoznatim aksiomima postojanja duhova,mračnih čini,otklanjanja istih pomoću vlaške magije,NLO-ima viđenim ovog meseca,uticajima zvezde Algol na natalne karte,smakovima sveta koji samo što nisu (a možda već i jesu ),sa primesama ekskurzija po manastirima,horoskopom (jbg fali sudoku) i još koječime iz rubrika verovali ili ne što se da naći na netu te nedelje. Odlično štivo za potpalu.

  evo recimo odlomak iz nekog texta (pravi je zaista,ko ne veruje nek nadje broj 511.Onaj koji sam našla kod moje keve,naravno završio je na potpali). Jeste malo dug,ali vrlo poučan :

  '' ...ovih dana sam napunio 30 godina,a još se nisam oženio,pa mislim da je to glavni razlog što mnogo sanjam. Naravno sanjam samo devojke i mlađe žene,jer mi to nedostaje u stvarnosti. Nisam star a ni ružan,pa ipak neki đavo postoji. Nedavno sam noćima sanjao jednu istu devojku kako naga na crvenoj prostirci leži na jednom proplanku iznad grada idući ka Brestovačkoj banji. Dugo sam je posmatrao, a onda na njenu molbu učinio ono što sam u stvarnosti često maštao-obljubio sam je. To sam učinio i naredne noći i mnogo noći kasnije. Rekla mi je da joj je lepo samnom i da bi trebalo to da učinimo i u stvarnosti,pa mi je predložila da se sledećeg dana nađemo tačno u 12h na tom istom proplanku.
  Odmah sam se probudio. Bilo je tačno 2h.Do jutra nisam oka sklopio ali sam razmišljao kako ću taj proplanak u stvarnosti da pronađem.Iz Bora sam krenuo oko 9h i kretao se zemljanim putevima i prečicama u pravcu Brestovačke banje.Učinilo mi se da me prati i predvodi neka zvezda vodilja ili neka nepoznata sila inače nikada ne bih pronašao proplanak iz snova.
  Posle 3 sata tumaranja na oko 5km od grada naiđoh na traženi proplanak.Ali začudo,na crvenoj prostirci nije ležala ona devojka iz snova,nego neka gola baba nalik na vešticu.Čim me je spazila nekako me je jezivo pogledala i iskeženo progovorila-nisi ti za devojku,ti si za babu d 80god.Dođi pokaži se,ako ne ispuniš moj prohtev ubiću te i pojesti. Nisam imao drugog izbora.Skinuo sam se i legao preko babe.Istog momenta u meni se sve preokrenulo.Više nisam mogao pravilno da razmišljam,da išta osećam i da se normalno vladam,kao da se deo te veštice uvukao u mene i kao da smo postali jedno telo.
  Ne znam ni da li mi je bilo lepo s njom i da li smo išta progovorili.Potpuno go i nazebao probudio sam se kasno uveče,sam,na istom proplanku.Obukao sam se i po mraku jedva došao do grada.Kad sam stigao u stan,zapalio sam tamjan,sveću i neke stare krpe.Te noći nisam smeo da zaspim.Spavao sam celog narednog dana i sve dok nije pao mrak,a onda opet zapalio iste stvari.Nekoliko dana kasnije,jedna vračara iz Podgorice mi je razjasnila da se radilo o veštici koja je svojom nečistom silom uspela da se u snu pretvori u devojku i prevari me.To je zaista moguće i to nije laž.''

 6.    

  "Treće Oko"

  - ilustrovani magazin. Ako te zanima, tu možeš saznati šta se sve sigurno neće dogoditi/desiti.

 7.    

  Treće oko

  Čvabalo.
  Oko koje se nalazi na petom ekstremitetu, jednookoj zmiji.

  -Mala, oš ti pokažem treće oko?
  -Ne, hvala. Ne čitam tu vrstu literature, imam IQ u plusu.
  -Ma, ne to. Ja imam treće oko. Na svom telu, da.
  -Aj pokaži.
  -:zip:
  -Aaaa, skloni kurčinu!
  -Nije valjda da patiš od ofidiofobije, hehe? Aj ljubi oko čarno.
  -Sad ću da ti ga izbijem hemijskom, beži od mene! Manijak, ljudi, upomoć!

 8.    

  Treće oko

  Velika bubuljica koja se formira nasred čela.

 9.    

  Treće oko

  Najveća bubuljica koja, kao po pravilu, iskače po sred čela i treba joj najviše vremena da se povuče, verovatno zbog te magije trećeg oka. Međutim, ako se neguje svakodnevnim češanjem i ceđenjem, magija može da potraje i duže.

 10.    

  trece oko

  Casopis kome su neki verovali,neki se plasili.Jos jedna obmana gradjana Srbije.

 11.    

  Treće oko

  Predeo neposredno iznad korena nosa, između ova dva oka koje imamo. Po rečima mistika, služi da bi videli iznad ove realnosti koju nam čula serviraju uz česte varke. Omogućava nam metafizički vid, da stvari vidimo onakvima kakve jesu, prodremo im u suštinu i spoznamo kosmičku istinu koristeći svoje šesto čulo.

  - Roki, dođi ovamo!
  - Izvol'te, gazda.
  - Evo ti podaci ovog lika. To je neki svedok koji me je navodno video kako lomim ruke i noge poslovnom partneru koji mi duguje, a usput i sumnjam da me je prevario. I to je taj „svedok“ voljan da kaže tužiocu. Mislim, jesam se ja sa njim raspravljao, jes' bilo žučno, al' ne znam kako se onako pokršio, mora da stao na koru od banane posle. Hehehe. Nego, lepo ti poseti njega i ubedi ga da nije mene tamo uopšte video.
  - Dobro, gazda, nego šta ćemo ako ipak ne želi da posluša, khm, glas razuma?
  - E, onda mu otvori treće oko, da bolje vidi.
  - Čime?
  - Ma, zadovoljan sam i klasikom, okom prečnika 9mm, mada možeš slobodno da budeš i kreativniji, za primer drugima.
  - Da probam ovaj put vadičepom ili bušilicom?
  - Uuuu, nalet kreativnosti, umetniče! Po tvom izboru.

 12.    

  trece oko

  Jedan od mnostva,divnih casopisa,koji se bave parapsihologijom,okultnim i slicnim naukama.Pocetkom devedesetih je uocena ,jedna krajnje zanimljiva pojava,a to je da nas narod veruje u svakakve gluposti i sto je ta glupost neverovatnija,prosecni srbin ce vise biti uveren u njenu istinitost.Tako smo postali"nebeski narod".....Posto je ta pojava bila zgodna za eksploataciju,javili su se razni vidovnjaci i proroci,vestice i magovi.Oni su kao i svako ko drzi do sebe ,izabrali televiziju za medij ,preko koga ce se reklamirati,ali da bi stvorili iluziju o njihovom kredibilitetu,bilo im je potrebno da osvoje stampu.Zato su se stvorili razni casopisi koji su ih velicali i pomagali im u varanju naroda.E,tu dolazimo i do "Treceg oka"!
  Od svih idiotskih casopisa koji su obradjivali slicne teme ,"Trece oko" je bilo najgore.Najgori su bili i ostali zato sto ,za razliku od drugih casopisa,oni su pokusali da sebi obezbede kredibilitet pisanjem tekstova koji imaju "naucnu" osnovu.Stil pisanja je ugladjeniji,manje bombastican,ali jednako sugestivan .Dovoljno govori to sto se autori ne potpisuju ,nego ostavljaju inicijale,kao da su zasticeni svedoci.

  Licno mislim da sve sto oni pisu,jesu najobicnije gluposti,ali mislim da su jednu stvar ipak ,empirijski ,uspeli da dokazu,a to je da smo mi srbi,veoma lakoveran i glupav narod,koji pusta gotovo svakog da ga vara i guli mu kozu sa ledja.

 13.    

  trece oko

  Osim sto je to ime "casopisa",taj termin se upotrebljava i u modnom smislu.
  Trece oko predstavlja najdrecaviju tufnu na marami koja po pravilu pokriva glavu iznad cela i sluzi protiv urokljivih pogleda.:D

 14.    

  Treće oko

  Izraz koji se koristi kada naletite na nekog ortaka koji vas smara ili ga izbegavate iz nekog drugog razloga. Iz sprdnje, možete to reći i najboljem drugu, bratu....

  E samo si mi još ti falio, kao treće oko.

 15.    

  Treće oko

  Često brkana stvar sa bubuljicom na predelu čela između obrva, ne kažem da nije, ali ja iskreno mislim da je to samo omiljeni časopis Saše Matića, do duše on je ionako to sam rekao....