Prijava
 1.    

  Trola

  Ženski trol.

 2.    

  trola

  Nezaobilazni deo GSP-a, iako nikome nije jasno koja je svrha njihovog postojanja, osim što se putnici u njoj iscimaju, smore, oduva ih promaja, odlete.
  Stare su hiljadama godina, fosilčići, sedišta su klimava, kao da su lepkom postavljana pa imaš osećaj da ćeš se svakom trenutka katapultirati u krilo lika koji sedi preko puta tebe (hm, imaju trole i neke prednosti).

  Vraćala sam se trolom kući sa dva druga. Jedan je iz zezanja rekao:-"Baš je dobra klima u troli."
  Ja:-"Šta sereš, nema klime u troli..."
  U tom trenutku trola je stala i kako je stala vetar se provukao kroz prozore i ošinuo me po licu. POšto nisam odmah provalila da je vetar, rekla sam:
  -"Gle stvarno, upalili su je!"
  Drugovi su se pokidali od smeha. Od tada, kad god smo u troli, neko mora da se okrene ka meni i kaže:-"U, što duva ova klima!!!"

 3.    

  trola

  Trolejbus od miloste. Verovatno mu se tepa jer cuva zdravlje hronicnih bolesnika tako sto prilagodjava temperaturu u samom vozilu sa spoljnom temperaturom.

  Leti greje, zimi hladi.

 4.    

  Trola

  Nakon Drugog svetskog rata oklopna vozila koja su bila iole očuvana su reparirana i postavljena oko kalemegdanske tvrđave. Ova reč se odnosi na onaj drugi deo voznog parka koji nije bilo svrhe popravljati, i ona dan-danas cirkulišu BG-om maskirana u sredstva javnog prevoza.

  hint: Znak raspoznavanja su čudna dva štapa na krovu koji služe da povremeno odvale nekoga ili nešto u okolini trole. Ili da sprovede struju do putnika koji obično ne mogu sami da dohvate električne vodove.

 5.    

  Trola

  Prema nekim ženskim svedočenjima, podjednako dobra za postizanje orgazma kao veš mašina, zubarska stolica i džakuzi.

  -I onda kad 28-ica stane u mestu i počnu da podrhtavaju ona drvena sedišta... Neverovatan osećaj!

 6.    

  Trola

  Jedan od zaštitnih znakova beogradskih ulica. Kreće se malo brže od tramvaja a znatno sporije od autobusa. Njegova konstrukcija je savremena, vrata i prozori veoma dobro dihtuju, osim što prozori ne mogu leti da se otvore a zimi da se zatvore. To im je možda jedina mana. Sedišta su anatomski prilagođena za svakog putnika, ako vas zaboli kičma ili zadnjica od sedenja u troli, budite sigurni da to nije od vožnje već znak da treba da posetite lekara. Grejanje im je izuzetno - ne zatajava ni zimi ni leti.

 7.    

  Trola

  Idealan vid prevoza za gradske uslove.
  Ako ti se ide peške na posao.

 8.    

  Trola

  Prevozno sredstvo za trolove.

 9.    

  Trola

  U poslovnom smislu:
  Sprava za uvaljivanje, tj. vađenje iz govana. Uzrok svih uzroka, prapočetak, izgovor za kašnjenje i za taxi.