Prijava
   

trola

Nezaobilazni deo GSP-a, iako nikome nije jasno koja je svrha njihovog postojanja, osim što se putnici u njoj iscimaju, smore, oduva ih promaja, odlete.
Stare su hiljadama godina, fosilčići, sedišta su klimava, kao da su lepkom postavljana pa imaš osećaj da ćeš se svakom trenutka katapultirati u krilo lika koji sedi preko puta tebe (hm, imaju trole i neke prednosti).

Vraćala sam se trolom kući sa dva druga. Jedan je iz zezanja rekao:-"Baš je dobra klima u troli."
Ja:-"Šta sereš, nema klime u troli..."
U tom trenutku trola je stala i kako je stala vetar se provukao kroz prozore i ošinuo me po licu. POšto nisam odmah provalila da je vetar, rekla sam:
-"Gle stvarno, upalili su je!"
Drugovi su se pokidali od smeha. Od tada, kad god smo u troli, neko mora da se okrene ka meni i kaže:-"U, što duva ova klima!!!"

Komentari

cuj koja je svrha, pa da me doveze do Trga... :)

znam, ali bih više volela da svakim danom idem u školu autobusom nego da se gužvam u troli...

po mogucnosti da broj tog busa nije trocifren, predpostavljam ...
e pa ne moze i jare i pare. to samo moze cak noris...

Ha...Prvo idem 45 minuta trocifrenim autobusom, onda hvatam trolu i tako svakog jutra pa ti vidi:)

au bokte... iza sedam brda i gora... srecom pa ne moras pjeske kosto je moj stari. a vukovi ga prate do skole, snijeg do koljena...
ma milina

Pa dobro, ne verujem da neko u 21. veku pešači kilometrima do škole, šta ću.
Jedino da smislim neki način prevoza koji zahteva nenormalan trud, možda kao Kremenko koji je morao sam da pokreće svoj automobil, nogama, ne znam čemu su služili oni kameni točkovi.

mislim da trole postoje jel jel ako obratis paznju na njihove trase to su "lovatorske" trase i ono kao ne zagudjuju i te fore a opet to im je bilo jeftinije nego da su stavili sine.

Trole su izuzetno ekonomične, ne zagadjuju okolinu, i ta struja koja se koristi je dosta jeftinija nego da se koristi gorivo. E sad, nefleksibilne su, a pritom, ove naše su tiha jeza.

Лами, да није можда 308-ицом до Ласте, па 19 или 29?

Srećan ti 1001. plus!

hvala:)
nije, Džimi, 511 pa 40, 41.
Dobre su trole, mada nekad dođu tri odjednom, a jednom sam kod Platoa čekala pola sata 40 (ili 41, zaboravila sam šta staje tamo) i na kraju sam morala da pešačim do Železničke pošto su mi se prsti zaledili!

У... Још гора варијанта.