Prijava
 1.    

  Tup nož

  Nezaobilazni deo pribora u studentskoj menzi. Izgledom odgovara bilo kom normalnom nožu, ali je potpuno nefunkcionalan.
  Za razliku od drugih tupih noževa, ovaj ne može poslužiti ni sadisti psihopati da počini zločin, jer bi pokušaj ubistva ovim predmetom bio okarakterisan kao prijatno golicanje.

 2.    

  Tup nož

  Prateći deo bar jednog pribora za jelo na svakoj gozbi. Posle polučasovnog guslanja po tanjiru da se preseče mlado janje, meko k'o majčina dušica obično se uz mrsne psovke baca i jedino što može da smiri je njegova oštrija varijanta, kidanje mesa prstima ili po koja ljuta na iskap. Ova varijanta drkalice za živce je prisutna kako na stolu, tako i za stolom. Obično sedi pored, ili na dva mesta od vas, sa celokupnom pojavom k'o da stalno sleže ramenima i snebiva se. U stvari, to je samo taktika da navuče žrtvu i počne da vesla svojom tupom oštricom. Kada već konstatuje da ne sme ljuto, jer ga muči gorušica, čir, štuca i larve ispadaju iz njega, seli se na teme kako su nekada prasići i janjići izgledali k'o da spavaju na stolu i kako su svi bili brat bratu, brat. Vi ne stižete do reči, ali ni do viljuške, a kamoli do tupog noža, te gladni i nervozni klimate glavom, sve dok ne poželite da mu dođete glave njegovim kompanjonom sa stola. Možda je ipak jedini izlaz u ovim slučajevima, ukoliko ne želite da robijate budalu da se unezvereni k'o majmun u žitu otkinete od vatrene vodice i uhvatite u kolo, pa sad, brkata baba Cveta, ili tup nož, presecite sami.

 3.    

  Tup nož

  Glavno sredstvo domaćina za ubijanje apetita izješnog gosta.

  - Mile, što si navalio na taj sto? Pušti me ovo pivo ka čoek da popijem, svoga mi ga isprosipa ovamo.

 4.    

  Tup nož

  Kaže se za alatku koja je delimično dobra. Vrlina je da kada krene u akciju, akcija traje satima, poput mrcvarenja prasetine tupim nožem. Velika mana tuponožnih alatki je u tome što je sam intenzitet opštenja jako slab, jedva da ga ženka i oseti.

  Gaga: Suzo, odakle ti toliko podočnjaci? Kao da si orala 6 dana bez prestanka.
  Suza: Ništa me ne pitaj. Sinoć sam završila sa Jocom u krevetu. Lik ne može da svrši 5 sati. Volim ja kad traje dugo, al što je mnogo mnogo je. Makar da je i valjalo nego nisam ni osetila, da nije dahtao zaspala bih sigurno.
  Gaga: Tup nož, klasika...
  Suza: Još me na kraju i svu ispoliva, letela sperma kao što meso leti u susedni tanjir kad ga konačno nekako prekineš.