Prijava
   

Ultimate fight

Lepo, toplo veče. Švrljam ja po forumu na Vukajliji i vidim neko "Ultimate fight" proseravanje. Uđem ja tu i, voala, sledećeg jutra imam okršaj! Željno iščekujući, kao svinja trenutak kad Hasan Secko uzima u ruke nož da je štroji, sedeo sam ispred kompa da bih saznao ko je taj nesrećnik kome ću počupati dlake sa grudi.
Bio je to on. Moj najkoreliji i najveći neprijatelj... Patka od čoveka! Pazi mene, patka...guska, bre! To je on, Šanzam! Obična šupčina! Neobrazovan kao Đole iz Glodačice. Onaj njegov pišljivi avatar...stavio, bagim, onog baju iz "Dve čađave dvocevke" što lomi kosti i uteruje dugove, misleći da će drugi doživeti momentalan svrš i da će steći utisak da je opasan. Jes' kurac!
On je obična šarulja koja čeka iz zasede. Nema pas za šta da ga ujede! Napičnjak mali! Evo koliko je mali :pokazuje na svoju muškos':! E, tolicni je! Nabasao prosek glasova preko stotke i sad misli da je baja!? Uvlačio se modovima u najdublje delove rča, ne bi li dobio koju odabranu defku. Kad je bio mali, gledao je Pepu prase i to u neobojenoj verziji. Noge i ruke su mu dlakave kao da je na njih stavio losion za rast korova na plantaži u Misisipiju! Ili u Nju Džerziju, ne znam kako beše... Elem, on misli samo na svoju guzicu!
Po forumu se kurči k'o poslednja bagra. Samo napušava neke droljetine, a verujem da u kalendaru udara recke kada jebe. U stvari, on ima rokovnik nejebice! Nije jeb'o još od kad je Deda Mraz zajahao Rudolfa misleće da je Stana sa Grčke bare. Proizvodi jebitačne specijalne efekte i meri svoj "ponos" uglomerom! Zašto? Zato što je pederaš! Ne mož' derpe u žensku rupu, to nikako!
Nekada mu je sve bilo sivo, sada ima i crnog! Definicije mu se sastoje od raznoraznih latinskih sklopova, bajatih rečenica i (ne)tačnih istorijskih činjenica i tvrdnji... Misli da kenja znanje! Šanzame, poserem ti se na sve duple profile! Idi odvrći šrafove na Gazeli!

Jedan pametan čovek je rekao:
- Š'a ja znam, ko ti je taj Šanzam!
**
Šanzame, polovnjača si!

P.S. MRTVOJIN MAČKIĆ!

Komentari

ULTIMATE FIGHT DEFKA, NE BRISATI.

hahahahahha... sine, bolje da si rasturio tastaturu, ofarbao dugmad i prodao ciganima kao lego kocke! Više bi ti vredelo!

Кам ан, кучко! Лошији си од мене...

Лошији си од мене...

Aham, u paralelnom svetu gde Betoven prodaje hemijske.

добро си се снашао, с обзиром да си нови...

добро си се снашао, с обзиром да си нови...

Хвала, Лул! Ово је твој први коментар на неку моју дефиницију... :)

Хвала, Лул! Ово је твој први коментар на неку моју дефиницију... :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥LULI♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ахахахах какво одушевљење :Д

Хахахах Лули је наша душица... :)

Види, види... Није ово лоше било. Позитивно си ме изненадио. Јако добро си одрж'о ритам овде, лако се чита, нема компликованих реченица и овај први пример је добар. :Д Само зар нису рекли да ће добришу све дефке с такмичења?

Јесу, али ако се противници договоре, може се и вратити. Шанза и ја смо хтели да нам врате наша ремек-дела... :)

Одо' ондаК да прочитам и његову док се не угасим.