Prijava
   

Ultimate fight

Kako oteti lizalicu siročetu koje je ceo dan prosilo za taj trenutak sreće dok mu se kroz suzne oči vidi nada u bolje sutra? Kako ispljuvati ciganina na ulici koji samo želi poseban kontejner za sebe i svoju porodicu, da bude svoj čovek? Kako šutnuti kera na ulici koji se zaleteo na parče kifle koje ti je ispalo, ako znaš da tri dana nije ništa jeo? Kako očekivati od mene da se popišam u oči autoru koji jedva ima prosek od 15 pluseva po definiciji i čija je najocenjenija definicija ima jedva pešes stotina glasova?
Vodeći se onom "trpaj magare dok su mu noge u blatu", našao sam opravdanje da jednim povećim govnetom izmažem krajnike gorepomenutom autoru, koji izgleda tako da kad bi bio Mađar, zvali bi ga Gabor. Ne, ne izgledaš pametnije ako si uzeo nadimak na latinskom jeziku. Da se ja pitam, ti bi ovde nosio nadimak Dimus Vaginus. Na vukajliji si držač sveće, jer je tvoj doprinos sajtu dobrim definicijama jednak broju uspešnih privatizacija koje je Tadić ostvario za vreme svog predsedničkog mandata.
Šta si zin'o, neću još da svršim, tek sam poč'o. Podigni tu desnu nogu na astal pored. E tako.
Za godinu dana skupio si dva'es pratilaca, uglavnom ljudi koji te čitaju kako bi se uverili da ipak i od njihovih govana ispisanih na ovom sajtu ima gorih sranja, pa im ulepšaš dan. Početak definisanja deluje kao da si definisao iz kabineta informatike, kad si prvi put dobio pristup računaru. Još samo da te nahranimo piljevinom i ubijemo. Takve kao ti treba banovati, ne samo sa vukajlije, nego u glavu, za stalno.
Ups, izvini za ove otorinolaringološke požude, nisam namerno, prsnulo je po nosu i ušima. Evo maramica, obriši se, pa klekni i stavi ruke na zid. To, baš tako. Bi mi te žao za tren, al' onda skontam kako dobro mešaš u toj pozi. Ne, nisam završio, a kad završim, ima da se smejuljiš i da pitaš ima li još.
Pomislih kako ćeš nakon ovoga otići sa sajta na neko vreme od sramote, al' onda skontam da si ovde uticajan kao Dačić na uličnim neredima u Novom Pazaru, pa niko i ne zna za tebe. Kad mi rekoše ko mi je protivnik, morao sam da se konsultujem sa par autora da vidim je li takav autor zaista postoji, ili mi smeštaju neku foru. Jebiga, ko ti je kriv, tuđem kurcu si pravio veselje.

Komentari

ULTIMATE FIGHT DEFKA, NE BRISATI.

Ауууу какав секс +

Шта си зин'о, нећу још да свршим, тек сам поч'о. Подигни ту десну ногу на астал поред. Е тако.

hahahahahaaaaa +++++

AAHHHAHAHAHAHAHAHHAHA!!! +++++++

ТИГРОВИ СУ УЗ ТЕБЕ!

http://www.dodaj.rs/f/l/XH/2N2Z7tzD/mediummediummudza.png
АЈМО АЈДЕ, АЦО У НАПАД, АЈМО АЈДЕ +

Ej alo, mislili smo da ga prebiješ, a ne da ga ubiješ lololololo

Ал' га написа... Свака ти дала... ++

ne volim te ali evo plus

HAhahahahaha, ovo je previše dobro. Ubio si! +++

каге, ја дошла код тебе доставим 7925 коментар, само за тебе ♥


кол'ко си ти вицкаст један девојчурак!

Како очекивати од мене да се попишам у очи аутору који једва има просек од 15 плусева по дефиницији и чија је најоцењенија дефиниција има једва пешес стотина гласова?

Добра дефка, него што ме прозиваш кад нисам био ту?

Ај изађи напоље!