Prijava
 1.    

  "Upozorenje!"

  Natpis koji služi da bi nas, je l', upozorio neke opasnosti. Problem je u tome što stoji na svim mestima na kojima je beskoristan a ne stoji tamo gde treba.

  "Upozorenje!" se nedavno može naći na kartonskim šoljama za kafu za poneti nekih velikih lanaca kafića (Kosta kafe...) gde piše: "Upozorenje! Ne polivati se vrućom kafom! Polivanje vrućom kafom po sebi može dovesti do opekotina trećeg stepena i može uništiti vašu odeću." To su sigurno uveli Ameri, jer kod njih ima najviše mentalno zaostalih budala kojima treba da objasniš da ne smeju da se polivaju jer jebeno peče!
  Može se takođe naći u formi "Upozorenje! Ne naginji se kroz prozor voza! Naginjanje kroz prozor voza može dovesti do ispadanja vaše persone kroz voz, a to ne valja.", "Upozorenje! Ne skačite u kavez sa lavovima! Lavovi su veoma opasne životinje i hoće da napadnu čoveka.", "Upozorenje! Ne udarajte glavom u zid! Udaranjem glavom u zid dolazi do trajnih posledica mozga." i još mnogo mnogo sličnih sranja.

  Naravno, nigde ne piše "Upozorenje!" tamo gde se pokvarilo dugme na nekoj rampi pa te malo drkne struja kad pritisneš dugme. Nigde ne piše "Lift nije u funkciji. Može se desiti da dođe do kvara." nego to shvatiš tek kada uđeš i ostaneš u njemu 4 i po sata. A tek da ne spominjem one skupe kafane, gde te oderu k'o majmuna za jednu pljeskavicu sa lukom. Što tu lepo ne piše "Upozorenje! Vlasnik je alavi klošar koji lupa cene k'o nenormalan."?

 2.    

  Upozorenje

  Upozorenje predstavlja opomenu onom delu populacije koji se ne obaziru baš mnogo na opšta pravila i propisane društvene i moralne norme. Kod Srba upozorenje predstavlja dodatni motiv za jednu od njihovih osnovnih karakteristika - Inat, po principu: "E baš hoću..."
  Jedini metod kojim ćete biti sigurni da je vaše upozorenje ispoštovano je da ga istaknete na neki neobičan način, u duhovitom fazonu...

  WC jednog ugostiteljskog objekta, dva džibera sa dogorelim cigaretama ulaze unutra. Opažaju natpis:
  - Molimo vas da ne bacate pikavce u pisoar, ni mi vama ne pišamo u pepeljeru. Hvala.

  Tip1: "Brate vidi ovo... baahahhhahaa... Kakvi likovi, dobra fora...

  Tip2: "E slatko sam se nasmejao... Brate ispoštujmo ih, baci u WC šolju...

 3.    

  Upozorenje

  Niko se nije dosetio da napravi neki proizvod koji se zove Upozorenje.Tako bi imao reklamu za džabe pre svakog filma.

 4.    

  Upozorenje

  Pažnja. Svaki čovek je bomba, neposredno pred eksploziju. Ljubavnica može da eksplodira u zagrljaju svog ljubavnika. Možda...
  Više niko ne može biti mučen niti hapšen. Svi se odiču borbe. Halabuka poslednjih nezadovoljnika odjekuje samo po najzabitijim budžacima zemaljske kugle.
  Naša koštana srž je propisno zasićena. Svaka butna kost i svaki članak je eksplozivno punjenje koje se po volji aktivira. Dovoljne je samo jako pritisnuti jezik o svod nepca i smisliti kratku, koleričnu, misaonu operaciju... 5, 4, 3, 2, 1... Indeks adrenalina se povećava, hemijski sastav krvi se menja i - BUM! Sve što je u okolini iščezava.
  Potom orosi laka kišica pepela i krvi. Po vazduhu plutaju, maleni, viskozni ugrušci. Komadi paučine što mirišu na brom i izazivaju muku: to je sve što ostaje od bivšeg čoveka.
  Nema drugog leka nego da strasno jedni druge volimo.

  - Dragi, volim te... I slupala sam auto... Opet!