Prijava
   

Uputstvo za angažovanje prostitutki

Priručnik, koji pospešuje šanse za sticanje pozitivnog utiska, o ovoj naizgled radikalnoj meri za razbijanje zagorelosti.

-Prva i esencijalna stvar, nabavljanje novca. Ne tako mala suma, u zavisnosti od zahteva obradivog materijala, 50-100 jevreja.

-Odlučnost. Da hoću da jebem, i ne, ne tripujem se da ću dobiti sidu. Ne, nije mi žao što neću ići ove godine u Guču, daću pare za krljažu.

- Otići na sajt Halo oglasa i pretražiti pojam "maserke". Rezultati će biti slični dalje prikazanom: Kraljevska masaža aromatičnim uljima, za gospodu. Kod vas. Za neupućene-E, to su ti kurve. Zaokruži bar deset brojeva, uskoro ćeš saznati zašto toliko.

-Okreći brojeve. Većina će biti nedostupna ili se druga strana neće javljati. Ako ti se javi neki babski glas, spusti slušalicu. Takva se smežurala zbog bar dvadeset godina u branši, od silnih kurčeva koji su kroz nju tutnjili k'o turski šleperi kroz tranzit u Bugarskoj. Kad ti se jave one sa Gorbačov akcentom, bolje ih preskoči. Pimpovi su im zajebaniji od onog neandertalca Valujeva. Ne želiš nikakvu konekciju sa njima.

-Kada ubodeš broj, gledaj da budeš bar malčice diskretan. E oću karam, imam pedes evra, dođi do Topolske 18, obuci tesne gaće i ispoliraj pičku "Fa" gelom za kupanje. Ne tako! Seti se šta je Ričard Gir rekao Džuliji Roberts.

-Postaraj se da ti gajba bude zaista prazna. Ne želiš da ti u pola posla uđe keva, koja te nudi Doktor Etkerovim pudingom.

-Ne moraš da sređuješ sobu, jer nije bitno šta će ona da misli o tebi. Nećeš da je vodiš na Egzit, ili da joj režeš seriju "Prijatelji" na DVD, nego da je otrsiš za kintu. Za lepe pare, primala bi ga i u svinjskom koritu.

-Nek te ne hvata panika zbog izgleda ribe. Ne znaš kakva je, jebi ga. Ako si toliko zagoreo da ubacuješ skupe žetone za bambusanje, jebaćeš i Gordanu Pop-Lazić, ukoliko ti baš ona pozvoni na vrata.

-Ne dopuštaj gospođici da ide do kupatila, troši se vreme. Takođe, ne upuštaj se u razgovor, svaki minut ulazi u cenu. Platio si da jebeš, a ne da raspravljaš o bliskoistočnoj krizi. Kako uđe na vrata, ti ščepaj oko struka i kreni da kidaš odeću. Kafom ćeš je nudiš, samo ako si lud.

-Prihvati njene uslove. Samo sa kurtonom i nema ljubljenja u usta. Odgovara ti, nemaš nameru da navučeš neku boles', niti da saznaš kakav je ukus kite komše Milivoja.

-Ako vučeš pekarski fetiš, još od prvog gledanja akcije Slavka Štimca u Varljivom Letu 68me, eto ti prilike da se sit sisurina namesiš. Ukoliko pomisli da si nastran, boli te kurac, platio si joj.

-Ukoliko imaš para samo za jedan sat, obrati pažnju na period oko 55og minuta. U tom trenutku, bilo da si kod klasične penetracije ili nodlovanja bradavica- PREKIDAJ. Zajebi to što se sva zadihala i zacrvenela, zajebi to što si zadnji put jebo 2001. iza kasarne u Topčideru. Vadi ga iz sonde, ako uletiš u drugi sat, a nemaš kintu, poslaće ti neke razbacane veterane da te zgužvaju k'o reklamni flajer.

-Na čeprkanje njenog anusa, i završnicu u vidu udarnja tečnih inicijala, belim fontom preko njene face, zaboravi ukoliko nisi parajlija. Kada se iživiš, isprati je džentlmenski, kao da ti je drugarica sa kojom si sedeo na časovima prirode i društva.

Da, zapravo postoje ljudi koji pribegavaju ovakvim solucijama. Gospodo, koji ste spremili komentare, tipa: nek plati ona meni, ko za pičku plaća bolje nek se obesi, izađi u grad i sl; čestitamo Vam na jebozovnosti i pažnji, kojom vas ženski pol daruje. Vaš minus je dovoljan.

Komentari

Oво би требало да се штампа као званични документ.+

Ko za pičku plaća... taj se pički stalno vraća!
Na ti pluščina++++++++
a tek što ću da c/p za svaki slučaj...

Koliko vremena ti je trebalo? :D

Bravo Burzume, svaka ti je ka Njegosheva :)

Ovo vuche na def dana...

jesu ovo sve empirijski sakupljene cinjenice? +++

+++++++Nekome će ovo biti korisno uputstvo.

бурзуме, ти си мој идол:))))))))))))))

+ za trud, svaka čast.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kako je dobro, jeb'o te!!! Majke mi moje, Burzume, kad pročitam tvoju defku, k'o da sam kar'o meleskinju premazanu čokoladom!

imam osećaj da si je napisao u jedom dahu. Svaka čast. Proglašavam te oficijalnim P.I.M.P.-om sajta :)))))))

E moj Done, nisam ja PIMP, nego ziljava musterija. Mrmune pobratime, nemoj te cokoladne skocice ti secer, uzmes ove "maserke" nisu filovane nicim, ali rade posao.

don. i ja spadam u one nikad pare za seks al kad se mora mora se.

Јако тужно размишљање једног "смаковца" и талентованог аутора. Не оцјењујем, иако дефиниција заслужује минус јер њоме отворено одобраваш-подстичеш на проституцију. Нађи себи неку сродну душу и спасавај се пријатељу, док још није касно.

Поштујем критику Жељчек, ипак ово са сродном душом ми не иде, па прибегавам горе наведеној техници. Добро је што се међу коментарима на овој дефиницији, нашло и мишљење, које се коси са ставовима већине. Волео бих када би неко на форуму отворио тему о проституцији. Ја бих отворио, али ме овде не јебу два посто, замреће после три поста.

+ bez kritike :)))

Морам ли да се понављам?

prepoznao sam se:(

Doktor Etkerov puding aaaaaaaahahaha

Ovom fejsbuk manijaku ništa ne odgovara.

Bolje da za 80 evra kupis prostittuku na sat vremena, nego farmerice ili duks.
Kad sve presaberes ako ti je cilj da nesto kresnes, bilo koju devojku treba da muvas da izvodis na pice, veceru itd. izlazi skoro kao i sat vremena sa prostitutkom, a i plus sto ti nije uopste sigurno da ces sa tom devojkom da dodjes do kresanja. Sat vremena je i vise nego dovoljno da se izivis. Plus sto su to profesionalke pa znaju ekstra ekstra da rade svoj posao. Da imam para kupoavo bi ih svake nedelje.
Moje skromno msljenje.

Pametno zboris,dynamic.

to iz iskustva?
+cina

Kad bi se mi sve lepo setile da platimo sebi prvoklasnog,a ne da se bakcemo s kretenima.Kad ga platis,bar ce da se potrudi.

Не желиш да ти у пола посла уђе кева, која те нуди Доктор Еткеровим пудингом. Ma vrh! +

Ne znam šta da ti kažem osim svaka čast. Poštujem i cenim trud, ali se solidarišem sa Zeljčekovom tačkom gledišta. Vidiš, dok ti bacaš keš na pičku, onda ti izađe na isto, jebeš kurvu neku (ne vređam zanat, da mi oproste dotične koje se nalaze ovde), i ribu koju voliš. Daj brate, kurve su OK, ali nije fora sad ti to da uzimaš svake jebene nedelje samo da bi umočio malo, i iživeo se... Jednom, dvaput, OK, ali to da bude praksa nemoj...

Koji sad kurac trabunjate o osećanjima?

Ne osećanja, nego brt, aj ovako, da li bi umočio u neku bičarku koja se jebala sa pola grada, i odma' posle toga u tvoju ribu ? Daaaaaj...

Inače, i ja sam korisnik dotičnih, ali ne česti, samo periodični ;)

5+
Odlicno,kao sto neko rece medj' prvim komentarima ovo treba da se stampa kao prirucnik,i jos da se deli po osnovnim skolama kao lektira

То сам ја рек'о :)
(који сам ја нарцис...)

Енивеј,прегледајући свачију тачку гледишта,могу да кажем да су сви помало у праву,али да овде нема приче о осећањима,него је просто приказана једна могућа ситуација,и још написана у препоручујуће-заповедном тону.

jebo mater, dok sam citao gradacije u definiciji, 100% sam znao da si ti, tu nema greske!! skoro da nije ni bitno o cemu je definicija, za ovakve stvari od mene ces uvek da dobijes + !!!!

@PrankMaster ako imas devojku koja ti daje, ne verujem da bi placao ribe x) zar ne?

@Charlie, brate ima nas raznih :) A i turi se u situaciju. Nema ti ribe mesec dana, suv si k'o majmun. Kud' ćeš, šta ćeš, haj'mo zovemo kurvu ... ;)

jedna od boljih defki koje sam pročitao...fav +

Najbolja definicija na Vukajliji! :D

Kakve veze Gordana ima sa prostitucijom, ovo ne bi trebao biti način da iznosiš političke frustracije. Sramota... Zato, minus, iako je definicija super.

Zbog ove definicije sam počeo da pratim Vukajliju....... I još ništa bolje nisam našo xD

Kakve veze Gordana ima sa prostitucijom, ovo ne bi trebao biti način da iznosiš političke frustracije. Sramota... Zato, minus, iako je definicija super.

Одох да се самобичујем. Зашто сам морао да прочитам овај коментар? ААААААААААААААААААА!

Burzume brate kako ja ovo nisam ranije vid'o + i omiljeno....EVO APLAUDIRAM...lolololo

Zaista epic defka! :D

Kako je ovo jebeno dobro ++++++

Stvarno, jedna od boljih na sajtu :) !

Ојебало! Браво, мајсторе! +++

Оцењујем дефиницију, а не мишљење. Фантастично приказана једна ситуација. Давно сам дао плус.

ha! znala sam da ovo samo ti možeš da napišeš! bez obzira na moje slaganje ili neslaganje sa tematikom, ide +

sve na mestu, obradjeno do jaja.
+++

Па који је мој онда и плаћаш? Боље иди смувај неку, сва ова ограничења која си набројао можеш да добијеш и код било које друге. Ако курва закера, испребијаш је и избациш напоље као курву, а ако ти дођу неки њени одма вадиш прангију. Услов је наравно да ИМАШ прангију....

hahahaha
uvijek se vratim da čitam defku

Lep sastav. Zabavno je jer je velikoj većini nepoznato, a kao nije, ali realno jeste. A i kao da je bitno da li je "tačno" ili "netačno" ako samo pretpostavljaš, tako da je relativno super iako je u neku ruku provaljeno da je sve samo zbog kratkotrajne pažnje, a pošto je taj trenutak prošao pre 3 godine onda je verovatno nebitno. Ostao je lep sastav.

Nidje veze ovo