Prijava
 1.    

  Vezati k'o mađarski fudbaleri

  Znači nikako. Nema tu igre ni u romingu, lopta k'o da putuje na junikornu, meljavo, nepovezano. Nula bodova.

  Konstruisati niz priča koje nemaju nikakvu važnost za početnu temu ili su toliko nepovezane i apsurdne da ih ni paranoidni šizofreničar ne može skontati.

  -Kako prođe Malaga? Igr'o sam keca.
  -Mislim da si pogriješio u preciziranju datog rezultata, kao što sam i ja mašio distancu centra gravitacije crne rupe Y1k.9/67, pretpostavio sam da je 29,43 kilometara, a bila je 28,415. Hehe, svi mi griješimo, ali kao što čitav apokrifni spis Evangelium veritatis propovjeda treba nastojati ne griješiti, a što je Isus sažeo u jednu rečenicu "Budite savršeni kao što je savršen otac vaš nebeski" (Matej 5,48). U
  -Koji ti je kurac, šta prebacuješ? Šta ti dođe Albert Hofman?
  -Pa samo razgovaramo u dokolici, hihi. Moram da pohvalim ovaj sataraš tvoje matere, de molim te pitaj je ko joj dila povrće. Inače, sataraš je veoma lagan za želudac, fan fekt. Kad smo kod laganog i dilanja, Eazy E je bio diler u srednjoj školi, dok nije osnovao N.W.A. Niggers with Attitudes, samoprozvali su se kao najopasnija grupa na svijetu hehe ali, ne slažem se po meni je Vojislav Šešelj najopasniji čovjek na svijetu bio i ostao. Zanimljivo ne zna izgovoriti slovo R, "možete samo da mi popušite kuvac", da umreš od smijeha. Frojd i Jung su se složili oko toga da ljudi sa određenim verbalnim defektom koji može biti plod biološkog poremećaja mozga, značajno odskaču u pojedinim oblastima. Šta kažeš Malaga je trebala dobiti Betis? Ne bih rekao, ćaćin ćaća kondicionog trenera Malage je bio bolestan, veliki nedostatak, ali opet to samo progovara moj skepticizam, eh Antika prelijepa..
  -Alo, odvadi! STOP! Dosta jebem ti djecu sitnu, šta vežeš k'o mađarski fudbaleri. Polazi kući, da ne bi kašiku dobio.