Prijava
 1.    

  Vidi ovako, sinak, da ti kažem

  Reči iskusnog, prekaljenog poznavaoca svega što je ljudskom rodu poznato, pa i šire. On se razume u sve. Drage volje će ti dati savet. Još će veću vrednost taj savet imati ako je i vas koji postavljate pitanje njemu više. On rešava dečije dileme. On je radio za Nasu, kućni prijatelj je sa Pjerom Kardenom i Djokovićevim ćaletom. On je uhvatio ribu tamo gde ti nećeš ni vodu u flaši da uhvatiš. On vozi taksi.

  -Jel’ te, čika Aco, da vas pitam nešto. Jedan moj drug je skresao karoseriju sa juga, isekao opruge, stavio drugačije gibnjeve i gume sa kolica, i hoće da napravi karting. Jel to može?
  (klima glavudžom ko Marija Tarlać dok u City-ju intervjuiše Pedju d Boja i šatro pomno sluša o njegovom trihiljaditom remiksu Jugoslovenke) –Vidi ovako, sinak, da ti kažem jednu stvar. Može li se napraviti pita od govana?
  -Ne može.
  -E može. Al’ se ne može jesti! Prema tome, reci tom drugu da ne jede...jel...
  -Fala, čika Aco! Baš sam mu to i ja juče rekao, on juče bio s nama na fudbalu i kaže „moram kući na večeru, ćale će da mi kenja“. I ja mu baš tako kažem, kažem ne jed...
  -Vidi ovako, sinak, da ti kažem, mene da zanimaju te vaše priče, sedeo bi u šancu s vama uveče, ne bi morao ko sinoć posle smene GPS-om da lociram wc u kafani. Ajde briši!
  -Bolje da smo ga opet gadjali čepovima nego što smo ga uopšte i pitali...