Prijava
 1.    

  vođenje ljubavi

  Ono što žena radi dok je muškarac jebe

 2.    

  Vođenje ljubavi

  Ovo je mnogo lakše objasniti na primeru...

  Ljubav je slepa - zato se vodi.

 3.    

  Vođenje ljubavi

  Lagano jebanje sa poljupcima, zaljubljenim pogledom i u po toga izgovoreno tiho volim te. Bez šljapkanja, prljavog razgovora, vezanja, fut džoba, prsta u guzu, pisinga i ostalih seksualnih igrica.

 4.    

  Vodjenje ljubavi

  Slou-moušn jebanje.

 5.    

  vođenje ljubavi

  Politički korektan, ali nedovoljno određen termin koji se koristi za bilo koji od 6 osnovnih od vrsta snošaja: pamprčenje, bambusanje, švajsovanje, krndžijanje, traslačenje ili zigovanje.

  Izraz koriste isključivo žene. Ako muškarac upotrebi izraz, postaće predmet sprdnje u društvu naredne dve nedelje. Ovo pravilo važi i za pedere.

 6.    

  Vođenje ljubavi

  Pandan malom pivu u kafani. Mlak izraz za još cmiljaviju radnju smišljen da deci na fin način predoči zašto je tata promenio kanal, a majka se uzvrpoljila kad je dlakavi gmaz zaskočio krhku seosku učiteljicu.

  - I stegne ti on mene otpozadi onim ručerdama, krevet će da skvinkne, dupe mi već modro ženo, komšija nam čuka već peti put i kad je prelilo mislila da ćemo da izađemo na Beogradskoj hronici, puče cev, lije k'o iz kabla jebeš mi sve...

  - Jao Daro, pa vi ste vodili ljubav!

  - Ćut' Suzo, pomeri se s mesta, pu, pu! Ti, bre, još veruješ u Deda Mraza?

 7.    

  vođenje ljubavi

  Kako ovi sa nase politicke scene dobro vode ljubav sa nama narodom... Hm... nesto mi tu ne zvuci dobro... jesam ja jedini koji se oseca kao da ga ipak jebu?!

  "Ma vodim ti ljubav sa kevom..."
  "A?!"
  "Jebem ti mater!"
  "A, to... pa pricaj srpski, bre..."

 8.    

  vođenje ljubavi

  Politički korektno jebanje.

 9.    

  Vođenje ljubavi

  Za muškarce to je prava umetnost.

  Umetneš ga i udri!

 10.    

  Vođenje ljubavi

  Seksualni odnos u kojem svršavanje nije najbitniji deo.

 11.    

  vođenje ljubavi

  Izraz uveden u upotrebu kako bi zene lakse skidale gace i pri tom zadrzale na sebi lazan i uzgred budireceno suvisan i njima nepravedno nametnut osjecaj moralnosti.

 12.    

  vođenje ljubavi

  suptilniji nacin da se objasni detetu kako je nastalo

  Al sam kresnuo neku ribu na zurci,ma redaljka je bila

 13.    

  vođenje ljubavi

  Čin u kojem muška jedinka brižno polira svoj automobil. Ovaj akt ima još veću simboliku ukoliko se polira metalik M, amg, S-type... sa twin turbom ili 18" felnama;

 14.    

  vođenje ljubavi

  Sinonim za doletanje Roda u nase krajeve

 15.    

  Vođenje ljubavi

  Jebanje koje je lišeno svih onih sitnica koje jebanje znače.

  Nema pljuvanja u usta , nema pljuvanja u lice , neka orala , anala , finger faka , nema zguza , nema sa strane , nema divljanja , nema hamerfistovanja , nema pričanja bljuvotina , nema lupanja šamara , davljenja , lomljenja kreveta................................

 16.    

  Vodjenje ljubavi

  Velika sramota u nasem narodu,pogotovo ako vas posmatraju.

  B:Sram vas bilo!
  A:Pa,mi smo dosli njih da gledamo...
  B:Svejedno!

 17.    

  Vođenje ljubavi

  „E, a gde to vodi, eeee....“

  Idilične predstave koje nam usađuju od malih nogu, pravila koja nam nameću, ideje koje ne preispitujemo govore nam da je vođenje ljubavi polni odnos dvoje ljudi koji se vole. Po opšteprihvaćenoj definiciji, taj odnos mora biti nežan, sporog ritma, uz tihu muziku, svetlost sveća, čežnjive i nežne poglede... Fuj, zar ne? Obično i radimo to tako kako nam je predočeno da bismo trebali, ali prolazeći kroz usiljene pokrete, ne osećamo ama baš ništa (iako smo sa osobom koju volimo) i pitamo se kada ćemo moći malo da ubrzamo i prekinemo ovo smaranje.

  Ali... Kada se opustite i otvorite svoj um, osetićete....

  Milion emocija pomešano u jedno veliko energetsko klupko. Istovremeno osećati požudu, strast, ljubav i nežnost, dok svekolika ljudska emocija prožima naše seksualno biće stvarajući energiju dostojnu bogova, dostojnu onog trenutka kada niz grlo Apolona klizi slatki nektar sa Olimpa, dok se prepliću hiljade doživljaja u samo jednom gutljaju slatkog pića sa drugoga svijeta. Oni trnci koje ste osjećali dok ste hiljadu puta mislili o njoj/njemu, sada su maleni, ništavni, beznačajni prema onome što sada bitiše u vašem biosu. Dio ste nečega većeg...u epicentru ste ekstaze ludila... Vreme postaje relativna stvar, dok kroz telo prolaze slatke struje, a um se prenosi na jednu sasvim drugu ravan. Sve oko nas nestaje, a energija koja potresa naša bića sažima se u našoj svesti i doživljavamo trenutak u kojem osećamo jedinstvo sa bogom i univerzumom. Osećamo se besmrtno....

 18.    

  vođenje ljubavi

  Stvaranje uslova za taj neshvatljiv mehanizam razmonžavanja vrste ljudi.
  Čudnih bića.

 19.    

  Vođenje ljubavi

  Zanimacija djevojke Saše Matića.

 20.    

  vođenje ljubavi

  DUBOKO I ZANIMLJIVO ISTRAZIVANJE