Prijava
   

Vračarka

Ne mešati sa vračarom. Tipična stanovnica pomenutog beogradskog naselja, ali se primerci mogu naći u svim većim gradovima. Osoba koja glumi fenseraj i uvek je “u koraku sa vremenom”. Umislila da živi u Kaliforniji. Naručuje kafe koje u životu nisi čuo, a kamoli znao da u njih idu neke pumpice ukusa. Hrani se čudnim i skupim sranjima, verovatno na silu. Ima kuče koje je više igračka na navijanje nego pas. Kuče naziva bebom, a bebu smesom ćelija. Ako ima dete, naziva ga čudnim i progresivnim imenom. Podržava LGBT, Žene u crnom i slično.

- “Lave Grigorije, da li želiš da ti roditelj br.2 namaže bezglutenski vege namaz za doručak?”
___________
- Pazite se manijaka! U parku je danas neka spodoba polila moju Leontinu Teu vodom. Ne znam što je režala i skočila na njega, nije joj dan bio nešto. Kako su ljudi tako nepromišljeni? Septembar je, može da se prehladi. Psi su mnogo bolji od ljudi…

Komentari

Ne volem te pojave. Još kad vidim te nazovi džukele, veća mačka od njega. Beograd je postao leglo tih bolesnika jer podleže zapadnoj kulturi. +

Kupuju se skafanderi, kolica, patike, lopte, raznorazne jebaljke za pasčad a deca idu gola, bosa i gladna. Ozebla Zemljo, daj prevrni utrobu!

Odlična, može u odabrane
+

Pazi ovo jeste karikaturni prikaz, i znam da ima dosta baš takvih,
ali s druge strane, ima nešto u tim udarenim gradskim lujkama! Možda si trebao i neki pozitivan element da ubaciš.

U svakom slučaju plus za definiciju, a naročito je dobar odabir teme.

Naziv postoji. Kuckarke.Godine izmedju 26 i 38. Najrizicnije za bilo kakav ingejdz sa njima ako su neudate. Ako su razvedene ili udovice moze. Ako su singl, bezite glavom bez obzira.
Prvo, potpuno poremecene osobe. Nesigurne u sebe. Ne znaju da se jebu. Nece ti postovati oca i mater. Da kuva ne zna kurcu. Spika im je sacuvaj i sakloni, bave se glupostima. Nose jebene trenerke i helanke sa najk ili asiks patikama. Masna im kosa. Stavljaju kerove u ravan sa ljudima, cak i ispred. Mozda namaze stracatelu na picku i pusti kera da lize, nije dokazano, dogadja se verovatno.
Ukratko, najgore od najgoreg sto seta zemljom. Pomaze samo prevaspitavanje.

Brt meni se ne svidja razrada i zakljucak, uvod je ok…

Postoje u NS jedna žena i doberman ko od stene odvaljen, prelepo stvorenje i jako krupno, odnegovano, vaspitano...Vidi se da se uložilo u njega i vremena i truda i para. Dobermane inače naročito volim, no ovaj pas ima nešto drugačiju svrhu. Sećam se kada smo sa malinoom jednom naišli na njih, i sad psi ko psi, onjušili se i ovaj lanuo naravno, da se pozdrave. Žena je dobila napad panike bukvalno, Unikaaa, neee sklanjajte vašeg psa, znate li koliko smo novca potrošili na psihologa da ne bi bila agresivna...A sa mnom žena, psiholog, njen pas :D E onda je krenula prava drama, kad je ova pukla i počela da govori svašta. Uniku sam vidjao i posle, žena je vodi tamo gde ima pasa i gleda da izbije neki konflikt, kako bi mogla da glumi žrtvu i da se prenemaže. Od onih izrazito finih, aristokratski odgojenih bića. Teška priča.