Prijava
   

Vreme

Uvek aktuelna tema. Možete sa bilo kim, bilo kada, bilo gde započeti priču od vremenu. Obično se to dešava kada se osobe ne poznaju dovoljno, kada nemaju zajedničkih tema za priču ili kada je situacija neprijatna pa se jedino razgovor o vremenu tada čini prikladnim. Nakon ovog "vremenskog razgovora" obično sledi pauza tokom koje razmišljaju šta sledeće reći, ako im ništa ne padne na pamet, jedno od njih će sigurno kazati: "Pa dobro... Vidimo se, ćao!", a u sebi će razmišljati koji ga je đavo uopšte terao da stane i popriča sa tom osobom.

- Hej!
- Ej, ćao.
- Šta se radi?
- Evo ništa, šta ima novo kod tebe?
- Ništa.
(Mrtva tišina)
- Za'ladnelo jebote!
- Jes, vala, a juče bilo dva'es' stepeni!
- Kako se sjebalo ovo vreme.
- Ma jeste, svake godine sve gore!
- Ne znaš kako da se obučeš. Kad izađeš iz kuće natrontaš se jer je ladno, a posle prokuvaš!
- Ma da.
(Mrtva tišina)
- Žurim nešto.
- E i ja, matori, aj pa se vidimo nekad!
- Obavezno! Čućemo se. (U sebi: "Malo sutra ću te zvati, odavno sam obrisao broj.")
- Važi, ćao! (U sebi: "Nadam se da nema moj broj!")

Komentari

Imao sam davno veoma sličnu definiciju... http://vukajlija.com/vreme-napolju/69856
Pretpostavljam da nisi isc/povao sa namerom...

Kao prvo, nisu toliko slične, kao drugo "razgovor o vremenu" je svima poznat na ovom svetu, nismo ga ti i ja izmislili, kao treće, na sajtu sam relativno skoro i stare definicije ne čitam osim odabranih, tako da za ovu tvoju nisam znao, ali se onda opet vraćam na ono prvo. :)

stare definicije ne čitam osim odabranih, tako da za ovu tvoju nisam znao

Onda imaš pretragu, pa turi u nju neki pojam iz definicije pa pronađi imal' slična. I veoma grešiš što ne čitaš stare definicije. Šta čitaš koj' kur', nove...??? U starim definicijama se jedino vidi kvalitet, sve novo što se izbaci je 95% šitina.
I definicije su veoma slične, ne prdi molim te.

Znam da nisi video moju, jer ja vrlo dobro znam ko na ovom sajtu piše kako treba a ko C/P-uje. Naravno, od mene si dobio +, to ja linkujem svoju samo da se malo izreklamiram :p