Prijava
 1.    

  Vrh ledenog brega

  Kada samo malo zagrebe ispod površine laži i obmana shvatimo da je to samo početak, samo vrh ledenog brega, i da one najčuvanije tajne i laži na kojima počivaju mnogi sistemi leže skrivene duboko u "santama leda" ispod "vrha ledenog brega".

 2.    

  Vrh ledenog brega

  Mali, beznačajan deo nečega, koji stvara privid da je cela stvar, dok se, ustvari, tu krije mnogo više. Može da se odnosi i na dobre i na loše stvari, zavisi od situacije. Tipa, ortak donese jednu gajbu meraka na žurku i ti začuđen pitaš da li je to sve, a on kaže da ima još šest gajbi u autu, taj zon.

  -Imaš samo sto dindžaja? Kako ćemo zaliti koji kurac, Mare se ženi.
  -Opušteno, bre, to je tek vrh ledenog brega, imam još tri soma u jakni.

 3.    

  vrh ledenog brega

  klitoris frigidne zene

 4.    

  Vrh ledenog brega

  Ledeno dupe koje vam uvali zimi partnerka koji spava do vas .

  Debeli gde bežiš, pa taman sam se pribila uz tebe?!?
  Zajebi. Uvalila si mi vrh ledenog brega. Razbudi me skroz...

 5.    

  Vrh ledenog brega

  Pažljivo serviran samo mali delić istine od strane osobe koja se trudi da prikrije nešto ali u isto vreme i da to nešto prizna tako da daluje opravdano ili bar ne mnogo strašno.

  Lik bez dlake na jeziku: "Eeej, pa gde si tebra, šta ima? Čemu to neraspoloženje?"
  Lik 2: "Ma ništa me ne pitaj, sinoć mi je devojka priznala da me prevarila sa rezervnim golmanom od onog levog kluba što je dolazio prošlu subotu! Ne znam da li ću je ikada više moći gledati istim očima."
  Lik bez dlake na jeziku: "Tebra, batali kurvu, ja sam čuo da je posle utakmice upala u svlačionicu i izređala i domaće i goste. Kažu da bi dala i matorom domaru, ali njemu krv već od davno ne silazi ispod pupka."

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Profesor: "Kolega, vi dakle tvrdite da od 240 pitanja ne znate odgovor samo na četrnaesto pod g?"
  Student: "Paaaaa, da!"
  Profesor:"Nešto mi ne delujete puni samopouzdanja, sad ćemo da vidimo da li je to četrnaesto pod g samo vrh ledenog brega vašeg neznanja."