Prijava
   

Zakon spojenih mudova

Nije gej dok se ne sudare jaja.

Komentari

Какав летећи старт. хехехе +

Čitam ove tvoje "popularne" definicije i ne vjerujem. Kojim ti sistemom, molim te, uđeš u popularne sa ovakvim definicijama? Ovo je humor na nivou djeteta od 143 godina.

Čitam ove tvoje "popularne" definicije i ne vjerujem. Kojim ti sistemom, molim te, uđeš u popularne sa ovakvim definicijama? Ovo je humor na nivou djeteta od 13 godina.

Jebi ga brate, to bi trebalo da govori o mojoj publici, mada da ti pravo kažem smatram da se mahom sastoji od ljudi pristojne inteligencije starijih od 20 godina.
Ne mogu ti kažem da dijelim tvoje mišljenje jer bi to bilo licemjerno. Da ne mislim da ono što izbacim ođe valja, sigurno ga ne bih ni izbacivao.
Vjerovatno imamo drugačiji sistem vrijednosti po pitanju humora. U svakom slučaju dobro došao si da komentarišeš moje radove, nezavisno od toga da li se radi o pozitivnoj ili negativnoj kritici.
Inače čisto da napomenem da nije bila u popularnima.

Кренуо сам да кометаришем популарне уопште и ту су биле двије твоје, па сам прокоментарисо. Ова ти јесте у популарним, провјери.

Једноставно, мени то није смијешно, само лоша игра ријечима. То је била обична критика и ништа више, а ти то схвати како хоћеш.

Nije gej dok se ne dokaže da je peder. :P